Lifestyle / Lifestyle

Pronašli smo uređaj sa kojim ćete frizuru napraviti za tili čas!

Jer ove jeseni se nosi perfektno ispravljena kosa!

Hajde da budemo iskrene: ono što ume da nam zasmeta kada su trendi frizure u pitanju jeste činjenica da one često podrazumevaju stilizovanje koje ne bismo mogle tako lako da primenimo u svakodnevnom životu. Pojedini hair aksesoari nekada nisu prikladni za kancelarijski dress code, neobavezni shag takođe, a možda nismo ni raspoložene da frizeru dozvolimo da nam drastično skrati kosu samo da bismo i mi nosile obožavani italijanski bob. Jednom rečju, ponekad nam prija da se držimo klasike jer se u baš takvom izdanju osećamo najbolje.

U tom slučaju, imamo dobre vesti. Ove sezone, jedna od najpopularnijih frizura upravo je ona najjednostavnija – perfektno ispravljena kosa sa razdeljkom na sredini, baš onakva kakvu su Selena Gomez, Olivia Rodrigo i Cardi B nosile na nedavnoj dodeli MTV nagrada. A, imamo i jednu još bolju vest – pronašli smo uređaj uz pomoć kog ćete ovakav efekat postići u svega nekoliko poteza!

Bez obzira na to da li je vaša kosa kovrdžava, talasasta ili pak prilično ravna, ali neposlušna (ponekad je baš takav tip najnezahvalniji za stilizovanje), najnoviji ispravljač za kosu Dyson Corrale učiniće da vaši pramenovi budu sjajni, glatki i svaki na svom mestu od jutra do večeri.

Bonus predlog: prvog dana ispravite kosu i pustite je da slobodno pada, a drugog dana je zagladite u strogi, niski rep.

Ukoliko ste do sada izbegavale prese iz straha da će posle nekog vremena oštetiti kosu, sa Dyson Corrale ispravljačem zaista ne morate da brinete. Njegova prednost leži u jedinstvenom sistemu presa koje se pomeraju i kosu oblikuju uz smanjeni kontakt čime se i sprečava oštećenje vlasi usled visokih temperatura.

Osim toga, ova presa je bežična i tako lagana da nam se često dešava da je nosimo sa sobom gde god da krenemo. Naša nova omiljena frizura na taj način nam je uvek nadohvat ruke, naročito zato što je stilizovanje kose ovim uređajem izuzetno jednostavno i brzo, toliko da nam čak ni ogledalo neće biti potrebno.

Sada definitivno možemo da kažemo da izgovori poput onih da nemamo dovoljno vremena da sredimo kosu više nisu opravdani, čak ni kada se uspavamo ili negde žurimo!

Naravno, onim danima kada vam je potrebno nešto drugačije, Dyson Corrale presumožete upotrebiti i da napravite raskošne lokne. I tada, sistem pomerljivih presa ovog uređaja sa lakoćom će prikupiti vlasi i oblikovati ih sa što manje toplote, ostavljajući ih mekim i nežnim.

Da, kada kažemo good hair day, mislimo na Dyson Corrale.

Foto: Marko Suvić

Pročitajte još