Valentino i We’re Not Really Strangers udružuju se radi igre koja poziva na introspekciju

Kartaška igra i moda sa spajaju – „We’re Not Really Strangers“ i Valentino lansiraju ekskluzivnu kartašku igru.

Čak i ako niste predani pratilac kultnog Instagram naloga, „We’re Not Really Strangers“ sigurno ste u jednom trenutku videli ovu kartašku igru koja podstiče na razmišljanje i razgovore.

Zabavnu igru je kreirao model i fotograf Koreen Odiney 2018. godine, a prepoznatljivi crveno-beli motivi sa karata postali su sinonim za negovanje novih načina razvijanja promišljene komunikacije.

Sada se kartaška igra naše generacije spaja sa svetom mode, najavljujući saradnju „We’re Not Really Strangers“ i modne kuće Valentino.

.

Tokom protekle nedelje, Valentino je lansirao partnerstvo kroz seriju Instagram objava, deleći fotografije i objave sa oznakom #WNRSxValentino.

Saradnja postojećim skupovima karata „We’re Not Really Strangers“ dodaje “Breakup Edition,” Self-Reflection Kit,” “Relationship Expansion Pack,” “Honest Dating Expansion Pack” i “WNRS x Red Table Talk Expansion Pack.”

Za ovo ekskluzivno izdanje, dvojac odražava „zajedničke vrednosti oba brenda: empatiju, individualnost i pozitivnost“.

 

Pakovanje od 25 karata dolazi sa pitanjima koja se fokusiraju na percepciju, povezanost i refleksiju; podsticanje učesnika da se uključe u iskren razgovor.

Dizajnirana u bordo nijansi sa potpisom brenda Valentino, ne samo da je ovo jedna od najintrospektivnijih igara na tržištu, već je i jedna od najfinijih. 

Izdanje We’re Not Really Strangers x Valentino dostupno je u odabranim Valentino buticima. Ako, međutim, ne možete da nabavite ove karte, originalna igra – koju možete kupiti po ceni od 25 dolara – sada je dostupna na zvaničnom sajtu „We’re Not Really Strangers“.

U suštini, bez obzira da li ste zaljubljeni, slomljenog srca ili se samo nadate da ćete saznati više o svojim prijateljima i kako se oni nose sa ovom pandemijom, postoji karta za vas.

Najnovije