Harper's Bazaar Srbija

Vikend astro: Od 17. do 20. februara

Šta su zvezde "isplanirale" za dane pred nama, čitajte u nastavku...

Ovan

Ukoliko vam za vikend iskrsne neki posao, ne prihvatajte – potrošićete vreme i energiju, a rezultati vam neće koristiti niti će biti vidljivi. Umesto toga, uživajte, sami i sa dragim ljudima. Ne oklevajte da se javite ili priredite iznenađenje osobi na koju mislite – misli i ona na vas. Ako ste zauzeti, nekom sitnicom obradujte osobu koju volite.

Bik

Nakon što je vaš naporan rad krajem nedelje bio primećen i nagrađen, tokom vikenda odmorite, ali malo vremena odvojte i za razmišljanje u vezi sa tim šta želite na poslu. Sve od vas zavisi – kako na polju karijere, tako i u ljubavi. Ako vam se čini da ste zbunjeni i ne znate šta želite, ovog puta poslušajte srce – neka vas ono vodi, a odvešće vas tačno tamo gde i treba da budete. Obratite pažnju na to šta jedete i pijete ovog vikenda, mogući su stomačni problemi.

Blizanci

Stanje na vašem bankovnom računu nije najsjajnije, a prilika za trošenje novca ima na svakom koraku. Umesto da rasipate, razmislite o načinima na koje biste mogli da uložite  u sebe – smeše vam se neke nove poslovne prilike, trebalo bi da za njih budete spremni. Izuzetno ste dopadljivi, iskoristite to da se povežete sa ljudima na svakom planu – porodičnom, prijateljskom, poslovnom, ali i partnerskom. Ako ste sami, čeznete za partnerom koji će vas razumeti, samo nikako da vidite da se on već nalazi u vašem bližem okruženju. 

Rak

Ukoliko radite tokom vikenda, bićete nagrađeni, a ako se pojave nove prilike da zaradite i poboljšate svoje finansije, prihvatite i to – imaćete energije za sve. Takođe, akcije vam neće manjkati ni u privatnom životu, ukoliko ste spremni za akciju, bićete nagrađeni energojom Merkura, koji u vama budi različite ideje. Radite sve što vam padne na pamet, ne razmišljajući o posledicama, jer ih neće ni biti. Ako imate partnera, očekuje vas napet razgovor u nedelju, ali ako ste slobodni – udvaraće vam se dve osobe suprotnog pola, a nećete znati kojoj da se priklonite. Ovog puta poslušajte razum, a ne srce.

Lav

Dobro proverite svaki dogovor u petak i čitajte između redova, kako ne biste postali oštećena strana u nečemu što možete da rešite u svoju korist. Ako dođete u neki sukob, ostanite dostojanstveni, isplatiće vam se na duže staze. Manjak energije zbog posla, nadoknadite tako što ćete jedan dan vikenda provesti sami, a drugi dan sa ljudima koji vas vole. I držite se tog plana, čak i ako se pojavi nešto novo i neočekivano.

Devica

Sve više razmišljate o promeni na polju poslovnih odnosa i u karijeri, ispitujete sve opcije koje su vam dostupne. Rizikujte slobodno, sada je vreme za to. A opet, ono gde ne smete rizikovati, nego biti promišljeni, jesu partnerski odnosi. Zbog obaveza na poslu, ponovo nemate slobodan vikend, što partneru smeta. Napravite kompromis – jedan dan samo za vas, a drugi za zajedničke aktivnosti. U nedelju se zabavljajte

Vaga

Nakon što je sredinom nedelje popustio pritisak oko problema koji su vas mučili na poslu, došlo je vreme da se opustite za vikend. Ne ulazite ni u kakve rasprave, relaksirajte se, i vreme provodite sa ljudima kojima je stalo do vas – to će vas napuniti pozitivnom energijom i pripremiti na nove izazove koji vas čekaju na poslu od ponedeljka.

Škorpija

Iako ste u stanju da se raspravljate satima oko nečega do čega vam je stalo, posebno kad znate da ste u pravu, probajte da popustite. Nije uvek cilj pobediti konkurenciju, posebno kad ljudi sa kojima se takmičite to i nisu. Dva puta merite, jednom secite, kad su razgovori sa bliskim ljudima iz okruženja u pitanju, kako biste imali mirniji vikend nego obično. Posvetite se stvarima koje volite – posetite neku izložbu,čitatjte knjigu i počnite da piušete dnevnik – papir trpi sve frustracije.

Strelac

Pred vama je dobar period da utvrdite svoj položaj, kada su klijenti ili saradnici u pitanju. Posvetite se papirologiji, koju svakako morate da odradite i završite sve započeto. S obzirom na povoljniju klimu na poslu i vikend donosi lepa dešavanja. Ukoliko morate da radite, sigurno ćete briljantno odraditi posao.

Jarac

Nije vreme za skromnost već za razmetenje znanjem i postignućima, kao i za pravljenje planova za budućnost svoje karijnere, ako je imate, a ako ste tek na početku – samo napred. Zvezde vam se smeše i šalju dobu energiju, kako biste se pokazali u sjajnom svetlu. Što se ljubavi tiče, neka nerešena pitanja sa partnerom tokom vikenda mogu da eskaliraju, ali ako imate želju da ih rešite i kounicirate sa partnerom bez prebacivanja krivice, razgovor bi mogao samo da ojača vaš odnos, umesto da ga prekine.  

Vodolija

Vreme je da sagledate sve svoje mogućnosti, opcije i potencijale i da se pripremite za sledeći korak u karijeri, koja vam je u ovom trenutku veoma važna. Pažljivije raspolažite novcem, možda ćete imati nekih iznenadnih troškova u skorojoj budućnosti. Vikend vam donosi veliku ljubavnu šansu – možda vam se javi velika ljubav iz prošlosti, ali dobro sagledajte sve, ako ste u vezi, nikako ne sedite na dve stolice.

Ribe

Nešto što vam je do juče izgledalo kao velika prepreka, odjednom počinje da dobija obrise neverovatno dobre mogućnosti da poboljšate svoj položaj. Ne budite lenji i tromi ni kad je ljubav u pitanju, ako ste muškarac, dopadate se jednoj osobi koja neće još dugo čekati neki znak pažnje od vas. Izađite iz zone komfora i uradite nešto neočekivano. Ako ste žena, budite fleksibilniji in a poslu i u odnosu sa ljudima.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i mesečni i godišnji horoskop.

Fotografija: Pexels 

 

 

 

Najnovije