Vikend horoskop od 7. do 9. januara

OVAN:

Produženi odmor i duboki san ovog petka upravo su ono što vam je potrebno pre nego što rešite da se upustite u akciju tokom vikenda. Smanjite alkohol i energetska pića na minimum i dopustite svom telu da se prirodno regeneriše. Neočekivani sled događaja isprva može delovati na vas uznemirujuće, nakon čega ćete shvatiti da sve promene sa kojima se susrećete možete okrenuti u svoju korist.

BIK:

Možda nije sve kako ste planirali, a možda je tako i najbolje. Otpustite kontrolu i posvetite se rešavanju onih izazova gde možete dati sebe u potpunosti, gde je faktor rizika ravan nuli. Zabavan i pomalo turbulentan petak, kao i prethodni dani nedelje, odraziće se na vašu produktivnost, odnosno nedostatak iste. Priuštite sebi i svom telu odmor ovog vikenda, jer sve što budete radili prisilno i protiv sebe može doneti negativne reultate i kao posledicu pojačanu razdražljivost.

BLIZANCI:

Možda ovog petka niste na poslu fizički, ali vaše misli su svakako okrenute u tom pravcu. Ne postoje opravdanja koja bi vas mogla spasti porodične kritike koja vam govori da je vaša lista prioriteta loše postavljena. Potrudite se da ukućanima posvetite više pažnje, a već sledećeg dana i u toku ostatka vikenda presumerite svoju energiju na prijatelje i zajedničko druženje.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

RAK:

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj petak. Planiranje putovanja može biti zanimljivo, a možda shvatite da baš ona destinacija iz vaših snova sada nije tako nedostižna. Svi planovi koje budete postavljali ovog vikenda imaju veliku šansu da budu uspešni, ali ne preuzimajte na sebe više nego što možete izdržati, jer na kraju završenog posla nećete uživati u potpunosti u svojim plodovima rada i onoliko koliko biste to želeli.

LAV:

Vaš veliki angažman na poslu donosi vam ovog petka želju za odmorom i predahom. Zaboravite bar na jedan dan obaveze i poslove koji nigde neće pobeći. Dešavanja sa kojima se surećete ovog vikenda nisu koincidencija, već sve informacije do vas dolaze direktno, ili vam indirektno govore da ste na pravom putu, ma koliko se vi susretali sa izazovnim situacijama. Neke poruke možete samo vi dešifrovati.

DEVICA:

Ovog petka usmerite pažnju ka ljudima na koje želite da ostavite dobar utisak, bilo da se radi o potencijalnim poslovnim partnerima, ili o nekome sa kim biste želeli da ostvarite bliskiji odnos. Ukoliko se nalazite u emotivnoj vezi, pripremite romantičnu atmosferu i uživajte ovog vikenda sa partnerom, oboma vam je to potrebno. Nedeljno popodne posvetite sebi i svojim potrebama regenerišući se pred novu radnu nedelju.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

U želji da vikend i okupljanje koje ste planirali izgleda savršeno, zaboravljate najbitniju poentu – a to je sastanak, druženje i smeh. Ulazak u konflikt ili sam osećaj nervoze mogu učiniti da se osetite loše, a sve što je potrebno je da se opustite i prepustite toku. Polje ljubavi dostiže tačku kulminacije u subotu, gde će mnogi pripadnici ovog znaka želeti da sa partnerom ostvare bliskost, zato je jedino pravo rešenje da dozvolite svojoj romantičnoj strani da vas vodi.

ŠKORPIJA:

Osetite gde pokazuje vaš unutrašnji kompas i krenite u tom pravcu ovog petka. Na kraju krajeva nije bitno gde se nalazite, već sa kim provodite vreme. Cena ponekad može biti visoka, ako ste već na mnoge zahteve bližnjih odgovorili potvrdno. Pojedini planovi se ovog vikenda mogu promeniti i od vas iziskivati akciju koju niste očekivali, a možda ćete morati i da improvizujete u hodu kako se sa kojom situacijom budete susretali.

STRELAC:

Petak u krugu porodice može biti pravi izbor za vas, ali budite sigurni da nikome niste dali povod za raspravu. Neke porodične tajne mogu izaći na videlo, ili će neka tabu tema biti pokrenuta. Ne padajte na provokacije i ne odgovarajte na iste. Subota i nedelja donose mnogo mirniju energiju koja će vas podsetiti zašto volite onoga koga volite, ali i to da je ljubav koju pružate drugima najveći dar koji možete nekome dati.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Ovog petka će vam biti jako teško da ostanete na jednom mestu, dok će pojedini pripadnici ovog znaka imati problem da zadrže misli za sebe. Budite oprezni jer vaše reči mogu biti oštre, što nekog vama bliskog može jako isprovocirati. Promena energije stiže u subotu, kada će planetarne konfiguracije tražiti od vas da malo zastanete, oprostite nekome i pustite ga ponovo u svoj život – naročito ako je reč o nekome iz porodice.

VODOLIJA:

Novac vam ovog petka može dolaziti sa više strana, a možete očekivati i povrat duga na koji ste možda već i zaboravili. Sredite ovog petka svoje finansije i mudro raspolažite njima. Subotnji prelazak energije iz hedonizma u akciju vam donosi više radosti, ali i rasplamsava vaš fokus na više strana. Ulazak u konflikt nije pametna odluka, zato nastojite da budete u neutraloj zoni ovog vikenda.

RIBE:

U svom ste elementu, ali je pametnije da svu energiju ovog petka usmerite na sebe i postizanje unutrašnjeg mira, nego da pokušavate da objasnite drugima kako isto to mogu postići. Pred vama se ovog vikenda može naći neka primamljiva ponuda, ali je mudro sačekati i uzeti više faktora u obzir pre nego što donesete konačnu odluku. Saveti drugih ljudi vam ovog vikenda mogu biti od velikog značaja.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Najnovije