Nedeljni horoskop od 06. do 13. septembra

Zvezde vam pomažu ove nedelje da mudro odaberete ono što je najbolje za vas.

OVAN:

Ne smeta vam to što ste okupirani poslom. Znate da je ostalo da se pobrinete za finese, jer ste najveći deo posla već obavili. Na vama je da se oslobodite onih faktora za koje znate da vas mogu blokirati i usporavati u radu. Ukoliko osećate nelagodu u blizini nekog od kolega ili saradnika, sva prilika je da će se taj odnos iskristalisati već u prvoj polovini nedelje. Kada je ljubav u pitanju, pokažite je prvo sebi tako što ćete prioritizovati svoje zdravlje. Ako ste razmišljali da ostavite neke loše navike iza sebe, sada je povoljan period da se time pozabavite.

BIK:

Ljubav je centralna tačka oko koje gravitirate. Neki od pripadnika ovog znaka teško će odoleti čarima osobe koja ih obasipa pažnjom. Ulazak u novu vezu ili neko novo poznanstvo može obeležiti početak ove nedelje. Budite sigurni da ste naučili lekciju iz svojih prethonih iskustava, i znajte dokle želite da idete. Zauzeti bikovi imaće priliku da poprave ili podignu odnos sa svojim partnerom na viši nivo. Probajte da promenite pristup, možda nećete promeniti nečija uverenja, ali polako idete ka tome da pronađete zajednički jezik.

BLIZANCI:

Potreba za učenjem i širenjem vidika je vaša pokretačka energija. Ako osećate veliku glad za studijama bilo kog tipa, možete se odmah baciti na istraživanje obuka, kurseva ili studija koje vam mogu zadovoljiti apetit. Savet ili razgovor, šta god da vam je potrebno, ove nedelje se možete osloniti na svoju porodicu. Odigravaju se mnoge pozitivne novine i otvaraju nove mogućnosti u vašem neposrednom okruženju. Povoljna je nedelja za uređenje i renoviranje doma.

 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još