Ovi znaci Zodijaka će pobediti strahove 2021. godine

Savladati strah nije lako.

Ali bez obzira koliko dugo imate strahove, morate naporno raditi da biste ih se rešili jer život sa strahom nije ispunjen. S druge strane, neki strahovi se mogu eliminisati promenom ponašanja ili razgovorom.

Čini se da je ova godina dobra za iznenađenja i promene svih vrsta, jer će neki horoskopski znakovi pobediti svoj strah 2021. godine.

1. VAGA 

Vagi je teško da podvuče crtu zbog prošlih grešaka. Ovaj horoskopski znak često previše razmišlja o tome šta bi mogao učiniti pogrešno u sledećem koraku. Važno je živeti ovde i sada! Ne možete više da menjate prošlost, uključujući svoje postupke i razgovore - niko na to nema nikakvog uticaja. Ali možete i prevazići ćete ove strahove 2021,  samo ako zaista pokušate da se fokusirate na sadašnjost!

2. DEVICA

Kontrola? Planiranje? To je upravo jedna od prednosti Device. Pripremljena je i planira mnogo unapred. Ali trenutno se čini da postoji nekoliko poteškoća - veze postaju složene, nastaju spontane promene. To vam se nikako ne sviđa, jer ne možete da planirate sve slučajeve! Ako se Devica malo otvori, mogla bi da prevaziđe svoje strahove i odustane od želje da sve kontroliše. Međutim, toga morate biti svesni.

3. LAV

Trenutno ni Lavu nije lako. Inače tako samopouzdani vatreni znak svađa se sa svojim mislima koje ne žele da prestanu da se vrte u umu. Imate još toliko posla! To može biti zastrašujuće. Lav je pod pritiskom jer u svakom trenutku želi da pruži najbolje performanse. Međutim, ovde je opuštanje zanemareno. Strah biste mogli da prevaziđete ako verujete u sebe i vidite šta ste sve već postigli.  

foto:harpersbazaar.de

Pročitajte još

Pročitaj još