Swarovski jelka osvetljava novu svetlu budućnost Milana

Kako bi proslavili 125. godišnjicu kuće i poželeli bolje sutra, Swarovski je pripremio spektakularnu jelku u galeriji Vittorio Emanuele II.

Swarovski sedmu godinu zaredom proslavlja praznike spektakularnom jelkom unutar istorijske i evokativne galerije Vittorio Emanuele II u Milanu, koja je jedinstveno mesto, blisko srcima svih meštana i simbol zanatstva, lepote i kreativnosti koje ove godine više nego ikad postaje simbol ponovnog rođenja.

Stvorena u saradnji sa „l'Assessorato alla Cultura e allo Spettacolo del Comune di Milano“, jelka Swarovski će do 6. januara osvetljavati Galeriju svojim magičnim kristalima, znakom toplih želja za srećne praznike i poslati poruku radosti i svetlosti ovom gradu.

Ovo izdanje ima vrlo posebno značenje za austrijsku kuću nakita, jer ove godine slavi 125 godina postojanja.

"Tree of Light" za 2020. je ljubavno pismo globalnog kreativnog direktora brenda Swarovski, Giovanne Engelbert svim stanovnicima grada, odnosno iskreni podsetnik na toplinu i tradiciju tokom praznika koji nudi otvoren poziv posetiocima da zamisle bolju i svetliju budućnost.

U skladu sa dominantnom temom koju je opština izabrala za ovogodišnje svečanosti "Tree of Light" Swarovski inspirisano je idejom večne svetlosti, osećajem čuda za Božić i zorom novog dana. Jelka je osvetljena svetiljkama i ručno izrađenim kristalnim ukrasima koji su inspirisani nebeskim motivima. Impozantna jelka od 12 metara nalazi se ispod „Nebeskog svoda“ - upečatljive instalacije koja osvetljava kristalnu kupolu Galerije - i izaziva trenutak čistog čuđenja kod posetilaca.

Za Giovannu Engelbert, poreklom iz Milana, "Tree of Light" predstavlja povratak kući: jelka simbolizuje okupljanje duhovno povezanih porodica u proslavi praznika uprkos izazovima kojima smo svi bili izloženi tokom ove godine. Iz iskrica se rađa lančana reakcija puna nadahnuća i kreativnosti, ideja koja odražava samu prirodu Milana i šalje poruku nade i optimizma za budućnost.

foto:grazia.it  

Pročitajte još

Pročitaj još

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Šta nam donosi još jedna vrela nedelja pred nama pročitajte u nastavku...

Vikend horoskop od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

STRELAC astro za leto 2022.

LJUBAV: Proleće je za vas počelo obećavajuće, ako ste slobodni neko ko je vredan vaše pažnje pojavio se na radaru. Ukoliko niste sigurni kako da priđete ovoj osobi, pustite da vreme učini svoje, a tokom jula krenite u akciju, jer će vas zvezde podržati u svemu što naumite na emotivnom planu, ista situacija nastavlja se i u avgustu. Ukoliko ste zauzeti i nameravate da pravite planove za budućnost, zahvaljujući Jupiteru u Ovnu koji koji je počeo da pravi trigon sa vašim natalnim Suncem još sredinom maja, stvari su počele da se stabilizuju, a planovi za budućnsot se polako nižu, pogotovo tokom jula i avgusta. Ovo će biti dva odlična meseca za utvrđivanje mogućeg datuma venčanja, zvaničnu veridbu, početak zajedničkog života ili preseljenje u novi dom. Najkomplikovaniji period za održavanje veze biće onaj koji se odnosi na sam kraj leta i mesec septembar kada je Venera u tranzitu u Devici, ali će ovaj tranzit osetiti samo parovi u ozbiljnoj krizi. POSAO: Posmatrajući novi tranzit Jupitera koji je ovog proleća ušao u Ovna nakon otprilike 12 godina, konačno je došlo do prosperiteta zahvaljujući kojem budućnost konačno posmatrate sa mnogo više entuzijazma, koje u vama budu poverenje da se sreća naposletku ipak smeši onima koji to zaista zaslužuju, a ako je neko zalsužio sreću to ste onda vi. Za vas leto nije vreme žetve, već period kada se seje. Ovo je vreme kada bi trebalo da se udare temelji nekim velikim projektima, da se otpočne sa realizacijom ideja koje dokraja godine imaju pun potencijal da se ostvare. Dakle, leto će biti fundamentalno po pitanju karijere, te je savet zvezda da se ne opuštate previše, da ne uzimate veliki broj dana godišnjeg odmora, već da naporno radite ne biste li postigli ciljeve. Sa početkom proleća mnogi od vas su gotovo sigurno osetili snažnu želju da promene posao, oblast u kojoj rade ili čak grad u kome žive. Morate dati oduška ovoj primarnoj potrebi za promenom i kretanjem, već raditi polako i dosledno na ostavrenju cilja koji će se realizovati krajem godine.

Pod sjajem zvezda u Porto Montenegru održana ekskluzivna Omega days večera

Uz pomno odabrane VIP zvanice u luksuznom ambijentu, predstavljeni novi modeli još jedne spektakularne OMEGA kolekcije.

RAK astro za leto 2022.

Šta su vam zvezde zapisale za dugo toplo leto, otkrijte u nastavku..

LAV astro za leto 2022.

Šta su vam zvezde zapisale za dugo toplo leto, otkrijte u nastavku..