Swarovski jelka osvetljava novu svetlu budućnost Milana

Kako bi proslavili 125. godišnjicu kuće i poželeli bolje sutra, Swarovski je pripremio spektakularnu jelku u galeriji Vittorio Emanuele II.

Swarovski sedmu godinu zaredom proslavlja praznike spektakularnom jelkom unutar istorijske i evokativne galerije Vittorio Emanuele II u Milanu, koja je jedinstveno mesto, blisko srcima svih meštana i simbol zanatstva, lepote i kreativnosti koje ove godine više nego ikad postaje simbol ponovnog rođenja.

Stvorena u saradnji sa „l'Assessorato alla Cultura e allo Spettacolo del Comune di Milano“, jelka Swarovski će do 6. januara osvetljavati Galeriju svojim magičnim kristalima, znakom toplih želja za srećne praznike i poslati poruku radosti i svetlosti ovom gradu.

Ovo izdanje ima vrlo posebno značenje za austrijsku kuću nakita, jer ove godine slavi 125 godina postojanja.

"Tree of Light" za 2020. je ljubavno pismo globalnog kreativnog direktora brenda Swarovski, Giovanne Engelbert svim stanovnicima grada, odnosno iskreni podsetnik na toplinu i tradiciju tokom praznika koji nudi otvoren poziv posetiocima da zamisle bolju i svetliju budućnost.

U skladu sa dominantnom temom koju je opština izabrala za ovogodišnje svečanosti "Tree of Light" Swarovski inspirisano je idejom večne svetlosti, osećajem čuda za Božić i zorom novog dana. Jelka je osvetljena svetiljkama i ručno izrađenim kristalnim ukrasima koji su inspirisani nebeskim motivima. Impozantna jelka od 12 metara nalazi se ispod „Nebeskog svoda“ - upečatljive instalacije koja osvetljava kristalnu kupolu Galerije - i izaziva trenutak čistog čuđenja kod posetilaca.

Za Giovannu Engelbert, poreklom iz Milana, "Tree of Light" predstavlja povratak kući: jelka simbolizuje okupljanje duhovno povezanih porodica u proslavi praznika uprkos izazovima kojima smo svi bili izloženi tokom ove godine. Iz iskrica se rađa lančana reakcija puna nadahnuća i kreativnosti, ideja koja odražava samu prirodu Milana i šalje poruku nade i optimizma za budućnost.

foto:grazia.it  

Pročitajte još

Pročitaj još