Zavirite u nekadašnji dom Franka Sinatre u Kaliforniji

Prodaje se čuvena Vila Maggio, udaljena nekoliko sati vožnje od Las Vegasa, gde je Frank Sinatra voleo da se krije od paparazza i brojnih obožavalaca.

Šezdesete - doba velikih promena i seksualne revolucije, zlatno doba Holivuda i doba zabava. Vreme kada je svet šou biznisa osvojio "Rat Pack", čiji su članovi Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis punili klubove Las Vegasa svojim nastupima, a devojke su uz njihove pesme bile spremne da se bace na scenu. Njihovi koncerti izgledali su lako i ležerno, ali su Sinatri oduzeli puno emocionalne snage - želeo je da pronađe mesto gde bi mogao biti sam i sakriti se od dosadnih paparazza i gomile obožavalaca.

A to mesto bila je za njega Villa Maggio, smeštena nekoliko sati od Las Vegasa u brdima poslovnog grada Palm Desert u Kaliforniji. Vila je sagrađena krajem 1960-ih i nazvana je po glavnoj ulozi vojnika Angela Maggioa, kog je Sinatra glumio u „From here from eternity”“ i za ulogu je 1954. godine osvojio Oskara. 

Villa Maggio je kompleks od tri građevine na površini od 4 hektara. Nalazi se na stenovitom brdu sa kojeg se pruža prekrasan pogled na prirodu. Glavna kuća je rustičnog stila, okarakterisana drvenim i kamenim elementima. U njenim enterijerima se nalaze dve kuhinje, trpezarija, dnevna soba, kancelarija, pet spavaćih soba, šest kupatila i sedam kamina.

Depandans, u kom je Sinatra voleo da prima svoje prijatelje, sadrži dve spavaće sobe, kupatilo, dnevnu sobu sa kaminom i potpuno opremljenu kuhinju. U blizini je i odvojena dvospratna gostinjska kuća sa malom kuhinjom, kupatilom, kamenim kaminom i terasom s pogledom na more. Na lokaciji se nalazi veliki bazen sa ložom i teniskim terenom, kao i privatni heliodrom i parking za 25 automobila.

Palm Desert, gde se nalazi vila, poznato je mesto za odmor holivudskih zvezda. Kim Kardashian i Leonardo DiCaprio žive u blizini, a ako imate sreće, u lokalnim prodavnicama možete sresti Katy Perri, Gigi i Bellu Hadid ili Kendall Jenner.

Sada možete kupiti Villu Maggio i postati njihov komšija za samo 4,25 miliona dolara.

Pročitajte još