Nova Longines Mini Dolce Vita kolekcija satova personifikacija je tihog luksuza i savremene elegancije

Inspirisana italijanskim odnosom prema zivotu.

U velelepnom zdanju Geozavoda, čuvena švajcarska časovničarska manufaktura Longines i njihov zvanični distributer za Srbiju, Absolut Time, bili su domaćini jednog posebnog događaja. U specijalno kreiranom ambijentu inspirisanom italijanskim odnosom prema zivotu, Dolce Vita, slavljena je vanvremenska lepota, ljubav, elegancija i luksuz.

OLIVERA STOJANOVIĆ I MATTHIAS BRESCHAN

Kao jedno od najboljih ostvarenja beogradske arhitekture s kraja 19. i pocetka 20.veka, neobarokno zdanje koje datira još iz daleke 1907.godine, nije slučajno odabrano za evropsku premijeru nove ženske kolekcije LONGINES Mini Dolce Vita. Upravo iz ovog vremenskog perioda potiču časovnici pravougaonog oblika i art deco dizajna koje je u to vreme ova poznata manufaktura predstavila kao svojevrsan revolucionarni potez svog vremena.

OLIVERA STOJANOVIĆ

Diskretnih dimenzija, klasicnog stila, sa estetskim varijacijama koje su u jednu ruku savremene – a u drugu, potpuno vanvremenske, ovo remek-delo časovničarskog umeća personifikacija je tihog luksuza i savremene elegancije ove poznate časovničarske manufakture, jos od 1832 godine.

Nakon predstavljanja kolekcije krajem septembra u Njujorku, I sredinom oktobra u  Chengdu-u, nova LONGINES Mini Dolce Vita svoju evropsku premijeru dozivela je upravo u srpskoj prestonici, uz prisustvo LONGINES Predsednika I CEO-a, gdina Matthiasa Breschan.

OLIVERA STOJANOVIĆ I MATTHIAS BRESCHAN

Čvrsto verujući da postoji snažna emotivna veza izmedju svakog časovnika I njegovog vlasnika. Gdin Breschan je u svom obraćanju naveo da odluka o kupovini sata, nije samo jednostavna odluka o kupovini instrumenta koji će pokazivati vreme.“ To je jedan čitav novi Univerzum, jer vrlo je verovatno da će vas časovnik, nadživeti I vas, I postati deo vašeg porodičnog nasledja”

Izvodeći italijanske operske numere i pesmu koja je njen svojevrsni znak raspoznavanja, “Habanera”, srpska Karmen, Ljubica Vraneš, mecosopran, solista opere Narodnog pozorišta u Beogradu, svojim glasom u svojevrsnom zanosu, povela je te noći VIP goste, poznate ličnosti i predstavnike medija, u očaravajući ambijent Salona 1905, koji je za ovu priliku bio specijalno preuredjen po ugledu na italijansko ostrvo Kapri.  Limun, masline, old-timer-vespa I prosecco-bar bili su te noći prirodno okruženje u kome je predstavljena nova LONGINES Mini Dolce Vita kolekcija.

Medju gostima i predstavnicima medija, našli su se I Ambasador Švajcarske u Beogradu, gdin Urs Schmidt, influenserka Anastasija Grujić, TV voditelji Danijela Dimitrovska I Nemanja Velikić, modna dizajnerka Ines Janković,I mnogi drugi.

Promo

Najnovije