Zakoračite u život obojen prirodom – BW Aqua i BW Verde

Zamislite da živite svoje snove – život ispunjen umirujućim vibracijama prirode, gde je bujno zelenilo vaš prvi sused. Magija utkana u modernu arhitekturu novih zgrada Belgrade Waterfront-a, BW Aqua i BW Verde, donosi harmoniju prirodnih tonova u enterijeru i svetlosti u prostorijama čistih linija.

Plavičaste nijanse zgrade BW Aqua provešće vas kroz sanjarenje u kojem uživanju kraj reke nema granica, gde su opuštajuća šetnja Sava Promenadom i njen bogat sadržaj nadohvat ruke. Unutrašnje dvorište ove stambene zgrade idealno je za vreme provedeno sa porodicom, a njegovim prednostima služiće se i stanari zgrade BW Verde.  Sa ponudom stanova različitih veličina i struktura – od studija do petosobnih stanova, BW Verde odiše relaksirajućim zelenim tonovima, koji se nadovezuju na okolno zelenilo. Veliki prozori i visoki plafoni, kao i prostrane terase za uživanje u jutarnjoj kafi ili večernjem druženju sa prijateljima, doneće vam lakoću življenja o kojoj  ste do sada maštali.

BW Aqua i BW Verde udaljene su samo par minuta šetnje od šoping centra Galerije Belgrade, buduće najviše zgrade u regionu, Kule Beograd, i nadomak parka, gde sa porodicom možete uživati u pikniku, sportskim aktivnostima, restoranima i drugim sadržajima.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle