Portonovi
Magazin

6 razloga zašto treba da pročitate novi broj Harper’s BAZAAR-a

Nabilla Vergara nosi Gaultier Paris sako i pantalone
David  Yutman nakit
Fotografije: Luis Monteiro
Stajling: Oretta Corbelli

Vodič za poklone

Izaberite omiljeni modni detalj i obradujte vama drage osobe. Neka praznična euforija ove godine traje duže.

Fotografije: Santiago belizon
Stilista: Claudia Laukamp

U korak sa Idom Prester

Blještavilo pozitivne energije, misli i dela, ležernost treperenja na sceni i van nje i retro stil koji odiše glamurom i samopouzdanjem, njeni su atributi kojima vlada besprekorno. Za sobom ostavlja svetlucave tragove, koji vas mame da ih sledite.

Fotografije: Emilija Stanišić
Stajling: Marko Mrkaja
Razgovarala: Tamara Bogunović

Fashion talk

Proveli smo 24h sa Draganom Ognjenović, dizajnerkom koja je svojom revijom otvorila prvu Beogradsku nedelju mode, a koja je simbolično to učinila i ove sezone, ekskluzivnom revijom u okviru 48. Perwoll Fashion Week-a i time obeležila jubilej ove modne manifestacije.

Foto: Monika Pavlović

Vreme za promene

Kada je vreme za otkaz? Neki bi rekli nikad, drugi pak samo napred. Paradoks je da su obe strane u pravu. Ostati ili otići, saznajemo od biznis couch-a i RE&KBT terapeutkinje Tamare Tomović koja nam pruža jasne smernice kako da lakše prihvatimo situaciju na poslu ili promene koje donosi.

Fotografija: Profimedia

Disco diva

Neustrašiv i retro osvrt u vidu smelog makeup-a na licu, u beauty editorijalu, u novom broju, unosi dozu mistike u svakodnevicu i ostavlja bez daha. 

Fotografije: Felix Valente  
Šminka: Carmen de Yuan (Another Artists Agency)

Veliki maestro

Kao jedan od prvih modnih vizionara i humanista, italijanski dizajner Giorgio  Armani ne mora više ništa da radi kako bi dodatno oplemenio svoju zaostavštinu, kako na pisti tako i van nje. Ali, neke njegove stare navike nikad ne umiru. Kako gleda na žensku modu, čime se vodi dok kreira nove komade i kome su namenjeni – saznajemo u eksluzivnom intervjuu. 

Piše: Alexander Fury  
Fotografije: Lukas Wassmann  
Stajling: Marc Goehring

Pročitajte još