Zavirite u junski broj magazina Harper’s BAZAAR

Novo izdanje magazina od danas na kioscima.

Fariba Rahimi nosi košulju, sako i pantalone, sve Celine by Hedi Slimane, šešir Virginie O

Team credits: Fotografije: MAURIZIO MONTANI, Stajling: FAROUK CHEKOUFI, Šminka i frizura: MAURIZIO MONTANI

Originalnost. Inventivnost. Kreativnost. Maštovitost. Aktuelnost. Posebnost. Sve su ovo atributi koji vode ka jedinstvenosti (posebnosti) ličnosti, dela, umetnosti, proizvoda, magazina… I zato, Harper’s BAZAAR (oduvek) predlaže da izaberete iz mora aktuelnosti ono što vama najviše odgovara, što karakteriše vašu ličnost i izdvaja vas iz mase uniformnosti.

Naš izbor ovog meseca su crno-beli svet stila, modni dvojac Mates (24 sata sa…), beauty moodboard Lupite Nyongo, čarobni svet šešira u koji nas vodi Ruslan Beginsky, ali i novi Huawei P60 Pro kao idealna kombinacija umetnosti i tehnologije.

Ovaj izuzetan telefon poseduje jedinstveni dizajn biserne teksture koji čini da sija poput vanvremenskog ukrasa i daje posebnu šaru svakom telefonu svetlucavim Rococo Pearl eksterijerom, omogućavajući eleganciji da se u potpunosti izrazi na svakom koraku.

Fotografija: Nemanja Maraš, Stajling: Marko Mrkaja. Jakna, top, narukvica i minđuše, sve P.S. FASHION. Šešir vlasništvo stiliste

Šta vas još očekuje u broju?

Barbi svet: Ovog leta, na bioskopska platna širom sveta, stiže filmska šećerlema o najpopularnijoj lutki svih vremena. Naravno, reč je o Barbi, senzacionalnoj plavuši, koja je obeležila detinjstva devojčica brojnih generacija, ali i promenila tradicionalni izgled lutki, zauvek! Pročitajte nešto više o istorijatu najpopularnije lutke na svetu, kao i o novom filmu.

Koloritni makeup: Saznajte kako da se igrate vibrantnim bojama i osvežite svoj večernji letnji makeup look.

Fotografije: Fernando Gomez, Šminka: Raffaele Romagnoli

Alfa i Omega letnje nege: hidratacija

Kako se živa termometra podiže sve više, miris mora i suncem okupanih dana gotovo da se oseća u vazduhu. Sama pomisao na tople zrake podstiče želju za rashlađenjem u morskim talasima. Neminovno, navodi i na razmišljanje o dodatnom podstreku nege koji je preko potreban koži.

Putovanje u Dakar: Najnovija kolekcije kuće Chanel ne samo da slavi veštinu izrade njenih ateljea, ona je omaž lepotama Senegala, zemlje sa kojom pariska kuća planira kulturološki značajne projekte

fotografije CHANEL

Couture editorijal: Plaža Normandije poslužila je kao savršena pozornica za kreacije visoke mode koji oduševljavaju raznolikošću formi. Magična Valery Kaufman našla se u ulozi modne nimfe koja beži iz svakodnevice, u naručje magičnog

fotografije STÉPAHNIE VOLPATO, stajling RAPHAËL NICOLAS DE CASTRO

Harper’s BAZAAR Voices, Sandra Damijan: Sandra Damijan je uspešna poslovna žena koja hrabro korača u muškom svetu finansija. Ona, koja je sledila svoje snove, danas svojom pričom inspiriše i ohtrabruje druge.

Fotografije: Danilo Pavlović

Slušajte playlistu benda Porto Morto: Muzički urednici junskog izdanja magazina Harper’s BAZAAR su članovi benda Porto Morto.

Modna tema – Tihi luksuz: U trenutku kada se svet nalazi u ekonomskoj krizi, moda savršeno reflektuje potrebe da se bude sveden i nenametljiv. Luksuz pokazuje svoje svedeno lice, a u fokus su stavljeni kvalitetni materijali i kroj, pre nego monogram. 

 

Najnovije