Hailey Bieber u novoj kampanji za Saint Laurent

Manekenka sa lakoćom prihvata utilitarni stil, prikazujući ključni komad sezone: kombinezon

Saint Laurent

Hailey Bieber se ponovo vraća kao zaštitno lice modne kuće Saint Laurent u kampanji za leto 2024. Bieber pozira u urbanim ambijentima koji ističu prefinjeni i sofisticirani stil ovog brenda. Fotografisana od strane Gray Sorrenti, trudna manekenka sa lakoćom prihvata utilitarni stil, prikazujući ključni komad sezone: kombinezon. Ovi svestrani komadi dolaze u dizajnima sa dugim rukavima i bez bretela, nudeći šik, ali praktičan izgled. Dodajući dodatnu privlačnost kampanji, Saint Laurent predstavlja svoju saradnju sa Ray-Banom.

Saint Laurent

Ikonične Wayfarer naočare dobijaju elegantno ažuriranje sa limitiranom edicijom Ultra Black Wayfarer, koja je deo Saint Laurent Rive Droite kolekcije. Izgled Hailey Bieber upotpunjuje smeli nakit i elegantne kožne torbe.

Njene nonšalantne, ali upečatljive poze odaju osećaj besprekornog stila. Ova kampanja sledi nakon njenog uspešnog angažmana kao zaštitnog lica Saint Laurent-ovih jesenjih reklama, učvršćujući njen status kao ključne figure za ovu luksuznu modnu kuću.

Saint Laurent

Saint Laurentova letnja kolekcija kombinezonima kombinuje praktičnost sa visokom modom, nudeći komade koji su istovremeno udobni i stilizovani. Hailey Bieber svojim prisustvom i jedinstvenom elegancijom savršeno dočarava duh brenda, pokazujući kako se ovi komadi mogu nositi u različitim prilikama – od dnevnih do večernjih.

Kombinezoni, kao centralni deo kolekcije, dolaze u raznim stilovima koji omogućavaju lako prilagođavanje svakom modnom ukusu. Dugmadi, kaiševi i džepovi dodaju praktične detalje, dok krojevi i materijali naglašavaju ženstvenost i sofisticiranost.

Sa svojim prepoznatljivim stilom i neosporivim šarmom, Hailey Bieber uspešno prenosi poruku Saint Laurent-a: moda je umetnost koja treba da bude i funkcionalna i lepa. Njena sposobnost da sa lakoćom nosi i najzahtevnije komade čini je idealnim izborom za ovu kampanju, inspirišući žene širom sveta da eksperimentišu sa svojim stilom i budu odvažne u svojim modnim izborima.

Ovaj spoj modernog dizajna i klasične elegancije, prezentovan kroz Hailey Bieber, potvrđuje ovu modnu kuću kao lidera u svetu luksuzne mode, nastavljajući tradiciju inovacije i vrhunskog stila.

Foto: Promo Saint Laurent

Najnovije