Portonovi
Moda / Modna fotografija

Koji telefon preferiraju poznati? Snimanje pod vodom, fotografije kao sa filma!

Najmoćniji flagship pametni telefon sa revolucionarnim XMAGE tehnologijom idealan je spoj luksuza i inovacija.

Svi ljubitelji mode i tehnologije kojima je neophodno da uz sebe u svakom trenutku imaju mogućnost kreiranja profesionalnih fashion fotografija, sada mogu da odahnu jer vam predstavljamo novi Huawei Mate 50 Pro.

Njegov dizajn inspirisan je prirodnim elementima te ga tako možemo videti u crnoj boji, dok je posebna verzija ovog telefona, narandžasti vegan leather model, inspirisan blistavim zalascima sunca. Budući da je mobilni telefon gedžet koji koristimo svakodnevno on istovremeno predstavlja i deo ličnog stila. Estetici na svetskom nivou dodatno doprinosi Mate ring, koji je simbol ovog modela, kao i stepenasti Clous de Paris dizajn.

Sara nosi bluzu Diesel i prstenje COSO DESIGN

Sara i Nataša nose jakne Flat Blonde, korsete Urosh, farmerke Diesel i nakit Glory Box

Međutim, ovaj gedžet nije samo idealan kao modni dodatak, jer su upravo karakteristike njegovog sistema kamera ono što oduzima dah. Fotografije iz noćnog provoda biće savršenije nego ikad, jer će Huawei Mate 50 Pro otvor blende na čak 10 nivoa omogućiti da se jasno vide svi detalji čak i u noćnom ambijentu, a obožavaoci umetničkog pečata na svakoj fotografiji biće oduševljeni odnosom svetlosti i senke. Trendu savršenih fotografija nisu odolele ni naše poznate umetnice Sara Jo i Nataša Bekvalac, kojima je pomenuti model postao saveznik bez koga ne kreću u svoje, kako poslovne tako i privatne avanture.

Sara nosi bluzu Diesel i prstenje COSO DESIGN

Nataša nosi helanke Red Valentino, blizu Diesel, bundu Blue Girl, Cipele Steve Madden i totbicu Marc Jacobs

Koliko volimo fotografije širokog kadra i zanimljivog ambijenta, toliko su nekada najlepše jednostavne fotografije gde je lice u krupnom planu kada u prvi plan dolaze minđuše ili omiljeni ruž, a za to je zaslužna portret opcija koja zadržava idealan sklad tonova i struktura. Sa ovim telefonom bićete omiljeni fotograf u društvu.

Sara nosi jaknu i pantalone Diesel, čizme Steve Madden i prstenje Glory Box

Sara nosi jaknu Marta Miljanić, čarape Calzedonia i prstenje Glory Box
Nataša nosi bluze Patrizia Pepe i Diesel

Gorući social media trend u poslednje vreme su sve češće kratki videi, a Huawei Mate 50 Pro pomoćne kamere doprineće tome da kreiranje video zapisa bude preciznije, pogotovo kada se snimaju scene u pokretu. Na snimcima će se posebno isticati i sitni detalji, ali i oni koje je neophodno zumirati, te ćete tako jasno zabeležiti svaki deo pejzaža. Konkurencija na društvenim mrežama svakodnevno raste, a ukoliko je forma reels-a i videa vaš rad način komunikacije na omiljenim platformama, vaš potencijal uz Huawei Mate 50 Pro dostićiće maksimum

Ovaj telefon pratiće sve vaše potrebe, te ćete tako moći da kreirate i podvodne fotografije jer je vodootporan na dubinama do 6m. Zimski modni autfiti biće savršeno precizno fotografisani jer je otporan na hladnoću, a gde god odlučite da krenete bezbedni ste jer je njegovo staklo ekrana čak 10 puta otpornije od drugih.

Sara nosi jaknu Marta Miljanić, čarape Calzedonia, prstenje Glory Box i cipele Steve Madden
Nataša nosi bluze Patrizia Pepe i Diesel, pantalone Marta Miljanić i cipele Steve Madden

Nataša nosi džemper Diesel

Tim:
Stajling i kreativna direkcija: Milena Kitić
Fotografije: Marko Vulević
Modeli: Nataša Bekvalac i Sara Jo
Video: Vladimir Ilić
Asistenti stiliste: Aleksandar Nastasijević i Adriana Papić
Šminka: Dragan Vurdelja
Kosa: Maja Stanišić i Srđan Kolarević
Rekviziti: Akvarijum Centar

 

 

 

Pročitajte još