Alexander McQueen je objavio listu pesama sa svih dosadašnjih revija

Slušajte i budite inspirisani!

Nakon nekoliko nedelja kućne samoizolacije, za mnoge dolazi vreme mučne agonije, a Alexander McQueen dolazi u pomoć onima koji su u kritičnim situacijama.

Brend je lansirao novi kanal na servisu Spotify sa zvučnim zapisima za one koji su već umorni od zatvaranja u četiri zida. Kolekcija plejlista i pesama sa prethodnih modnih revija Alexander McQueen-a zasigurno će biti sjajna i ironična pratnja za beskrajne dane u trenerkama i rastegnutim majicama.

Uopšte nije neophodno napraviti modnu reviju za ove melodije - samo uključite numere i prilagodite se pozitivnom talasu. Na listama za reprodukciju brenda nalaze se kompozicije u tehno stilu, a njihovo ukupno trajanje je oko devet sati. Za muzički sadržaj kanala odgovorian je John Gosling, koji već 20 godina bira numere za modne revije. Postoje umirujuće melodije, jer upravo nam sada toliko nedostaje mir. Uskoro će se na kanalu McQueen pojaviti nove liste reprodukcije: autori obećavaju da će nakon karantina objaviti numere koje će se čuti na predstojećim revijama brenda.

bazaar.ru

 

Pročitajte još

Pročitaj još