Kralj intrige: kockarnica Karla Lagerfelda

Supermarket, umetnička galerija, ulični protest, kafić... Scenografija za reviju Karl Lagerfeldovog Chanela je uvek jedno ekstravagantno iznenađenje. Ovoga puta je transformisao prostor u luksuzni kazino, ispunjen slot mašinama i stolovima, gde su krupijei delili karte VIP zvanicama, a modeli šetali u predivnim Haute Couture toaletama.

Glumica Kristen Stewart, koja se ove godine našla u Chanel kampanji, kockala se u društvu Julianne Moore i Lare Stone, dok je 16ogodišnja Lily Rose Depp (ćerka Johnny Deppa i Vanesse Paradis) razgovarala sa Lily Collins o modi i umetnosti. Na događaju su primećene i francuska glumica Isabelle Huppert, kao i pevačica Rita Ora.

Najupečatljivija kreacija bila je ona koju je ponela Kendall Jenner: odelo kao venčanica, sa velom iz dva dela koji se vukao dok je prelepa devojka prolazila.

I dok je cela Evropa na rubu ekonomske krize, šta mislite da je Karl hteo da poruči ovakvim događajem? Mi za sada nemamo odgovor na to pitanje, ali možemo da zaključimo da intriga i moda svakako idu ruku pod ruku, te je Karl još jednom napravio pravi potez.

Pročitaj još iz kategorije Revije