Inspirišite se stajlinzima modne stilistkinje Pernille Teisbaek

Modna stilistkinja iz Kopenhagena i jedna od glavnih zvezda uličnog stila, Pernille Teisbaek predstavlja neopisiv skandinavski stil, koji je u poslednje vreme postao voljen širom sveta.

Minimalizam, lakonizam i uvek idealna baza, razblažena akcentnim i stilskim dodacima – to su tri glavne komponente njenog stila. Njen Instagram je pravi stilski vodič za najaktuelnije trendove sezone.

Očigledno, glavni element njene letnje garderobe su kratki šortsevi raznih stilova: ovde se nalaze diskretne bermude i udobni bokserski šortsevi koji su se čvrsto uklopili u naš život nakon karantina, kao i ultra-kratki modeli napravljeni od plavog teksasa. Ovo nije iznenađujuće: šortsevi su najfunkcionalnija, praktična i najudobnija stvar za svakodnevni izgled (naročito kada ste mlada majka poput Pernille).

Pernille Teisbaek šortseve kombinuje s voluminoznim i dugim jaknama,  belim “muškim” majicama, udobnim duksevima i velikim pletenim džemperima. Omiljeni trik heroine uličnog stila jeste da se u jednom stajlingu mešaju kontrastni stilovi, pa nosi kancelarijsku košulju, formalni blejzer i bokserski šorts. Još jedna od njenih omiljenih kombinacija: visoke čizme od antilopa u smeđoj paleti sa ultra-kratkim šortsem od teksasa – siguran izbor za trendi letnji izgled.

Ne zaboravite na modne dodatke: Pernille Teisbaek lakonsku odeću upotpunjuje velikim minđušama ili modernim masivnim lancem.

harpersbazaar.ru

 

Najnovije