Jedinstvena uglađenost: Najbolji street style na FW u Londonu

Živopisne boje i istaknuti dezeni proželi su ulice Engleske prestonice, dok su ljuditelji mode neustrašivo pokazivali svoj ekscentrični ukus i kombinacije stila.

Nedelja mode u Londonu započela je revije za proleće/leto 2024 u Evropi, isporučujući velike deklaracije, prefinjene potpise i spektakularne performanse.

Neki od najznačajnijih trenutaka Londonske nedelje mode uključivali su povratak Mowalole u ​​britansku prestonicu gde je Ye, ne samo sedeo u prvom redu sa svojom suprugom, već i debitovao sa novom numerom. Mowalola nije bio jedini koji je doneo moć zvezda na modnoj sceni. Naravno, druga velika revija Daniela Lee-a za Burberry privukla je Burna Boy-a, Kana i Skeptu.

Sa širokim spektrom ikona stila koje su se pojavile u Londonu za nedelju mode, grad je imao snažan početak kada je u pitanju street style, kom je ostao dosledan do kraja. Sa stalno promenljivim vremenom koje je videlo sunčane i kišne dane tokom cele nedelje, odeća je bila raznovrsna i udobna. U toplijim danima vratile su se ležerne bermude, dok su u tmurnim danima trench kaputi bili u punom efektu.

Živopisne boje i istaknuti dezeni proželi su ulice dok su modni entuzijasti neustrašivo pokazivali svoj ekscentrični ukus i vrhunske kombinacije stila. Od kiltova do kratkih mini suknji koje su nosili i muškarci i žene, prisutni su ostali verni da služe svom jedinstvenom duhu u kompleksnosti i uglađenosti. Pokazujući ljubav prema londonskim dizajnerima, JW Anderson i Burberry stajlinzi bili su glavni oslonci tokom cele nedelje.

Pogledajte najbolje street style trenutke sa ulica Londona u nastavku teksta.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije