Moda / Street Style

Paris Fashion Week: 30 stylish torbi koje su osvojile francuske ulice

Fashion week uskoro se završava i naši utisci se još nisu slegli, ali jedno je sigurno - imamo nove favorite kada je aksesoar u pitanju!

Nakon Njujorka, Londona, te Milana, poslednja Nedelja mode održava se u Parizu, a biće tradicionalno zatvorena Chanel revijom. Više od sto brendova predstavilo je svoje kolekcije za proleće/leto 2022, koje su uživo ispraćene od strane ljubitelja mode, pre svega IT devojaka i zvezda bloging scene.

Nedelje mode, poslednjih godina, postale su jednako važne kako zbog kolekcija predstavljenih na revijama, tako i zbog ulične mode. Aksesoari – torbe i cipele, iako imaju svoj momenat i na modnim pistama, čini se da mnogo više pažnje privlače na poznatim trendseterkama te tako diktiraju novi trend.

Minimalističke tašne zauzele su prvo mesto na listi najpoželjnijih za prolećnu sezonu 2022. No, ako ste ljubitelj velikih torbi, ne brinite, i one se nalaze na ovoj listi u oversized shopper varijanti. Sa klasičnom crnom nikada nećete pogrešiti, ali naredna godina traži od vas odvažnost i predlaže vibrantne nijanse zelene, žute i ljubičaste.

Fashion dame idu i korak dalje, razbijajući mitove o obaveznom uklapanju cipela i torbi u istoj boji, pa su nam demonstrirale mix boja i stilova, kombinujući elegantne torbe sa sportskom obućom, kao i plavu boju sa braon, zelenu sa crnom ili žutu sa belom.

Koji su to street style trendovi koji su nam postavljeni na ulicama francuske (i modne) prestonice, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još