Street style Kopenhagen: 45 najboljih izdanja koja kopiramo odmah!

Boje! Teksture! Paterni! Danska prestonica servira nam prilično ozbiljnu stilsku inspiraciju.

Da li ste spremni za Skandimaniju? Nadamo se, jer vas sa velikim oduševljenjem, izveštavamo o najboljim stilskim izdanjima iz danske prestonice.

Od svih gradova koji su domaćini Nedelja mode, Kopenhagen je verifikovan kao igralište za sve koji vole da eksperimentišu sa stilovima i zabavljaju sa sopstvenom estetikom. To nikako ne znači da im nedostaje aktuelnih trendova! Glomazne čizme sa gumenim đonom? – oni su ih ih pokrenuli. Ganni? – njihov nacionalni dragulj. XXL ogrlice? – viđeni su sa ovim detaljem prvi.

Vibrantan street style Kopenhagena na Nedelji mode nije izneverio ni ovog puta. Boja ostaje glavni adut ovog grada – bilo da je u obliku printa ili neonske cipele, ali i muški krojevi, poput ravnih blejzera i čitavih odela dolaze u prvi plan. Novost ove sezone su radni kombinezoni i kargo pantalone.

It Dankinje pokazale su još jednom zašto ih obožavamo, svojim raznovrsnim kombinacijama, od kožnih outfita, preko ležernih formi tipičnih za skandi stil do boho estetike. Inspirišite se u našoj galeriji street style izdanjima sa Copenhagen Fashion Week-a, koja će vas zasigurno oduševiti!

Foto: Profimedia, Instagram

Priedila: T. Mišović

Najnovije