Učestvujte u Tommy Hilfiger modnom izazovu i osvojite šoping iz snova u vrednosti od 120 hiljada dinara

Neka stilske igre počnu!

Sezona praznika je počela, a mesec pred nama jednostavno je nezamisliv bez šopinga. Ceo decembar je vreme kada onima koje volimo pokazujemo ljubav, biramo za njih najlepše poklone i radujemo se zajedničkoj kupovini. Kako bi doprineo festive modnom raspoloženju, kultni američki modni brend, Tommy Hilfiger pokreće uzbudljivi stilski izazov koji vam pruža priliku da osvojite šoping iz snova.

Odavno prepoznata kao urbana modna kuća koju obožavaju prefinjeni mladi ljudi, Tommy Hilfiger je sinonim za preppy eleganciju – uvek pomalo inovativnu, a zapravo vanvremensku. Klasičan američki stil koji nikad ne izlazi iz mode, prepoznat je i u našoj zemlji, posebno zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i dizajnu brenda.  

Verujemo da ćete uživati u nagradnoj igri, a u nastavku pročitajte kako da učestvujete. 

Šta je potrebno? Za početak, inspirišite se američkim preppy stilom u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće, Rajićeva, Promenada i Forum Niš.

U skladu sa omiljenom fashion mantrom – da u modi ne postoje pravila, imate slobodu da iskažete svoju ličnost i naglasite svoj autentični stil (što ličnije, to su veće šanse da osvojite vrednu nagradu!).

Igrajte se slojevitim stajlinzima koji su zaštitni znak brenda. Eksperimentišite teksturama, printovima i bojama ili se odlučite za elegantni monohromatski look – na vama je da odaberete stil koji će vas prezentovati, a na našem modnom žiriju da odabere najstylish outfit.

Kako da učestvujete u ovoj stilskoj igri?

  • Posetite Tommy Hilfiger prodavnicu od 1. do 15. decembra i osmislite vašu odevnu kombinaciju
  • Uslikajte se u kabini 
  • Objavite post na vašem Instagram profilu (podešenom na public) i tagujte @tommyhilfiger @fashioncompany, uz hashtag #TommyHilfigerStyleChallenge 

Biranje dobitnika nagrade: 

Modna urednica našeg Harper’s BAZAAR magazina, Milena Kitić, izabraće najupečatljiviji outfit u petak, 16. decembra, a pobednik ili pobednica osvojiće gift karticu za kupovinu u Tommy Hilfiger prodavnicama u vrednosti od 120.000 dinara.

Let the fashion games begin!

Najnovije