Harper's Bazaar Srbija

3 komada + 3 načina da ove sezone nosite casual glamur

Nije potrebno da budete modni stručnjak pa da stilizujete vodeći trend ove jeseni i zime, nova MOHITO kolekcija učiniće to za vas u jednom potezu!

Meke teksture kombinuju se sa neočekivanim formama, detalji su maksimalno efektni, boje upečatljive, ali i neutralne, tkanine prizivaju vaš pogled i mame na dodir, spojevi određenih komada govore o autentičnosti, nepristajanju na očekivano i kontrastima koji uvek pobeđuju u borbi za originalnost.

Mix and match različitih stilova trend je kako aktuelne sezone, tako i kompletne 2022, koji nosimo sa sobom i u narednu 2023. godinu.

Zato ukoliko do sada niste imali hrabrosti se odvažite i uparite sportske komade sa glamuroznim aksesoarima, možda je krajnje vreme da pokušate, jer je ovo trend koji je sa razlogom ovosezonska MOHITO zvezda.

Moderna i ženstvena žena poene za stil ne dobija zahvaljući rafiniranom ukusu, već i zahvaljujući smelosti da se oproba na nepoznatom terenu: popularne ulične mode i večito omiljenog glamura koji pravi razliku.

Kolekcija “Urban Diva” brenda MOHITO predstavlja spoj ovih stilova. Pobednička kombinacija u igri autentičnosti traži od vas modnu hrabrost, zbog koje ćete zasigurno biti zapaženi gde god se pojavite.

Spoj ležernih komada i šik detalja modni je primat sezone sa razlogom, a nama je omiljen i iz razloga jer poseduje praktične elemente koji su lako uklopivi i u svakodnevnim stajlinzima.

Kako da stilizujete naizgled nespojive komade ovog gorućeg modnog trenda i u jednom potezu preobrazite svoj lični stil, predstavljamo u nastavku:

Mrežaste pantalone sa cirkonima

Za instant glamur ne morate tražiti dalje. Ovo je komad koji garantuje visoku eleganciju i efektnost u jednom potezu i sa njim u ovom domenu nema greške. Možete pogrešiti samo ukoliko preterate sa gornjim delom. Neutralna boja kombinezona, topa ili majice, te jedan upečatljiv detalj u vidu nakita, pobednička su kombinacija.

Teddy bear komadi

Mekoća teksture koja mami na dodir, ne mora nužno biti krzno, pogotovo ne pravo, koje je u novoj eri modne osvešćenosti odbačeno i nepoželjno. Street style dive pokazale su nam da mekoća zimskih jakni i aksesoara možete izgledati više nego efektno, ukoliko svom stajlingu podarite jednu od ključnih tekstura sezone “teddy bear” komade.
Izaberite neutrallnu paletu tonova i igrajte sa sa kontrastnim teksturama: ćebasto i glatko (saten) ili ćebasto i vinil.

Glam aksesoari

Prsluk od perjane jakne i čizme na štiklu preko kolena u kombinaciji sa dugim satenskim rukavicama? Perjana jakna, kačket, duks i tašnica sa šljokicama? O, da! Nekada bismo u ovim stajlinzima umesto casual ili sportske jakne obavezno kombinovali kaput ili kožni mantil. Dive street style nas pitaju zašto? A nova MOHITO kolekcija nam to i obrazlaže. Usudite se. Napravite miks glamuroznih detalja i ležernih komada.
Dobićete pobednički kontrast sezone.

Najnoviju MOHITO ponudu možete pronaći na sledećim lokacijama:

NOVI SAD
TC PROMENADA, BULEVAR OSLOBOĐENJA 119
NIŠ
TC DELTA PLANET, BULEVAR NEMANJIĆA 11B
BEOGRAD
TC ADA MALL, RADNIČKA 9
TC BEO, VOJISLAVA ILIĆA 141
KNEZ MIHAILOVA 20

Tekst: M.B.

Foto: Promo

Najnovije