Ako tražite haljinu sa “wow” efektom ovaj brend je rešenje

Ispostavilo se da se samopouzdanje može kupiti, i na sebi ima VB oznaku.

Victoria Beckham predstavila je svoju spring/summer 2023 kolekciju na reviji prvi put održanoj u Parizu na ovosezonskoj Nedelji mode. Mešavina sofisticiranosti i svestranosti – po čemu je i lični stil Victorie karakterističan, igrali su glavnu ulogu u letnjoj kolekciji brenda. 

Zelena midi haljina koju je Bella Hadid ponela na pisti, istakla se kao favorit slavnih dama, od kraljica za zvanične posete do influenserki za street style izdanja. Među prvima, haljinu je ponela Kendall Jenner. Kopirajući izgled sa piste, komad je uparila sa crnim kožnim rukavicama i čizmama do kolena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Nešto kasnije, popularna trendseterka Alex Rivière pohvalila se na svom Instagram profilu istom haljinom, koju je takođe kombinovala crnim detaljima – kožnim čizmama i Tissa Fontaneda torbom.

Prošle nedelje na zvaničnom prijemu povodom krunisanja kralja Charlesa III, zelena VB haljina ponovo je viđena i to na španskoj kraljici Letizi. Ona je svoj broj ukrasila dijamantskim brošem u obliku mašne, noseći klač torbu i cipele u kraljevsko plavoj nijansi.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije