Gde kupiti bež trench mantil koji nikada ne izlazi iz mode

Nemoguće je zamisliti moderan ormar bez lakonskog bež kaputa. Međutim, proleće nam dolazi uskoro i nagoveštava da je vreme da ažuriramo ormar i tople kapute zamenimo laganijim verzijima. Kao što ste verovatno shvatili, najvažnija kupovina u martu je mantil, koja ne samo da će odgovarati bilo kom izgledu, već će trajati i više od jedne sezone.

Ovaj komad je zauzeo svoje mesto davno – tačnije, pre dva veka. Danas je trench mantil postao nezamenjiva stvar koja mnogo govori o vašem stilu.

Dok proleće zvanično nije stiglo, vreme je da odaberete modernu opciju za sve prilike.

Naravno, Burberry mantil se smatra klasikom, ali stilske i lakonske opcije mogu se naći u kolekcijama Victorie Beckham i drugih modnih dizajnera. Kupujući takav model, možete biti sigurni u njegovu izdržljivost i praktičnost, a definitivno ga neće biti teško kombinovati – stvarno odgovara svemu.

Ukoliko su vam dosadili jednostavni bež modeli, u kolekcijama brendova postoje neobične opcije sa svetlim umecima. Pronađite najmodernije u kolekcijama Alexander McQueena i Alexander Wanga. Ne zaboravite: patchwork je još uvek na vrhuncu popularnosti.

Navikli smo na to da su mantili sašiveni od vodootporne tkanine – gabardina. Međutim, to nikako nije pravilo. Modeli od eko kože zaslužuju posebnu pažnju ove sezone. I premda je eko-koža na listi najtoplijih trendova, ona uopšte ne planira da napusti modni Olimp.

Ukoliko ste u nedoumici kakav model izabrati, pogledajte naše predloge.

foto:pinterest/promo

Najnovije