Kako nositi zelenu ovog proleća i leta

Jedna od najmodernijih nijansi tople sezone.

Haljina

Najlakši način za inkorporaciju zelene boje u ležernu garderobu je haljina. Osvežavajuća je, pristaje gotovo svakoj devojci i lako se kombinuje sa cipelama i dodacima u neutralnim nijansama. Odaberite ženstvene stilove midi i maksi: obične ili sa mikro otiscima u obliku cveća.

Blok boja

Blok kombinacije boja sada su veoma popularne. Stoga, ako imate talenat za boju, pokušajte da zadržite vedrinu zelene boje uz kontrastne nijanse: na primer, narandžasta, kobalt plava ili fuksija. Važno pravilo je da u svemu ostalom budete umereni.

Total look

Zašto ne biste nosili zelenu boju od glave do pete? Heroine street style-a aktivno koriste ovu trendi tehniku. Odelo sa pantalonama biće najrazumljiviji način za tumačenje ovog trenda, ali možete razmišljati i o tome da kombinujete haljinu sa suknjom i cipelama, kao i top sa blejzerom.

Jedna stvar kao akcent

Ako želite da rizikujete sa zelenom, počnite sa malom dozom – na primer, sa torbom u ovoj boji koja je savršena za haljinu u indigo nijansi. Takođe, zeleni naglasak može biti suknja, jakna ili pantalone u društvu klasičnih jednobojnih stvari.

harpersbazaar.com.ua

Najnovije