Kakva odela kupiti za jesen

I za kancelariju i za zabavu!

Odelo sa pantalonama odavno je postalo obavezno za svaki ormar: udobno je, elegantno, funkcionalno i pogodno za gotovo svaku priliku.

Pored toga, izbor je sada veliki: odela se mogu naći u ponudi svakog brenda. Kada ne želite da puno razmišljate, obucite odelo sa majicom ili čak na golo telo ili eksperimentišite kombinujući delove odela sa drugim odevnim komadima.

Ako smo leti nosili lanena odela, onda na jesen vredi preći na gušće tkanine. U novoj sezoni, dizajneri nude da se potpuno obučemo u kožu i nosimo isključivo kožne lookove – za ovu priliku, odela sa pantalonama mogu se naći u ponudi brenda Alexander Vauthier. Lakonski look možete nadopuniti muškim prslukom – još jedan modni trend sezone: potražite odgovarajuće modele kod Victorie Beckham.

Svileno odelo savršena je alternativa bilo kojoj koktel haljini, pogotovo ako je napravljeno u svetloj šemi boja – potražite takve modele u kolekciji Alexander McQueen.

Da jednobojni look ne bi izgledao dosadno, dodajte akcente – kontrastni kožni kaiš u struku ili odaberite gotov set brenda Bottega Veneta.

Naše predloge, otkrijte u galeriji.

foto:bazaar.ru

Najnovije