Koji dizajn sunčanih naočara najviše odgovara obliku vašeg lica

Sve što treba da znate da biste napravili pravi izbor!

Sunčani letnji dani donose potrebu da kombinujemo stil i praktičnost. Ova dva osnovna elementa na najbolji način pokrivaju sunčane naočare. I dizajneri i poznate ličnosti, kao i trendeseterke, posvećuju veliku pažnju svom izboru, čak i ako će ih odabrati za najjednostavniji i ležeran celodnevni izgled.

Trendovi za ovo leto su brojni i raznovrsni, ali samo ovo nije dovoljno za potpuni i apsolutni dodatak. Moramo dobro znati koji dizajn odgovara obliku našeg lica.

Pravougaone naočare za sunce

Za sve vas koji želite da saznate da li pravougaone naočare odgovaraju vašem licu, bilo bi dobro da obratite pažnju na nekoliko stvari. Vredi znati da će ovaj dizajn okruglo lice vizuelno izdužiti. Pravougaone forme čine da lice izgleda duže i mršavije, što je tajna koju vredi imati na umu svaki put kada birate letnje sunčane naočare. Što se tiče okvira, pobrinite se da je otmen i ne previše tanak.

Sunčane naočare Aviator

Ovo je jedan od bezvremenskih i klasičnih dizajna u poslednjih nekoliko decenija. Ako imate lice u obliku srca, onda će vam Aviator oblik odgovarati. Dobro znamo da odabir pravih naočara nije uvek lak, pa morate uzeti u obzir i najmanje detalje.  

Okrugle sunčane naočare

Okrugle sunčane naočare spadaju u kategoriju najjednostavnijih i samim tim najfleksibilnijih. Ove naočare najbolje će odgovarati ženama sa četvrtastim licem, jer čine crte vašeg lica „mekšim“, stvarajući na kraju lep i korektan izgled. Ako imate ovalno lice, okrugle sunčane naočare takođe su idealno rešenje.

Cat-eye sunčane naočare

Posebne, jedinstvene i vrlo moderne. U stvari, one  kriju onu funky estetiku koju svi manje-više želimo da pokažemo. Najbolje pristaju ženama sa okruglim licem.

Oversized kvadratne sunčane naočare

Jedan od najvećih trendova ne samo ove godine već i mnogih prethodnih su prevelike sunčane naočare sa kojima izgledate poput dive. Tačnije, prevelike četvrtaste naočare su posebno pogodne ukoliko imate ovalno lice.  

foto:Instagram

Najnovije