Kombinacija bež i plave je glavni modni trend nove sezone

Nebo i zemlja!

Pored glavnih boja sezone, skoro svakih šest meseci postoji i dominantna kombinacija boja, koja je spremna da na neko vreme primetno potisne klasičnu kombinaciju crne i bele.

Sasvim sigurno možemo tvrditi da kombinacija bež i plave boje ove jeseni potvrđuje ovaj naslov: barem, sudeći po najnovijim street style izveštajima. Verovatno su moderne žene odlučile da kombinuju boje kao što to priroda sama radi: takva kombinacija iznenađujuće podseća na kontrast između zemlje i neba.

Lepota ovog trenda je u tome što ovde ne postoje jasna pravila, što znači da vam modni neuspeh ni u kom slučaju ne preti. Kombinacije mogu biti apsolutno bilo koje: plavi dodaci i cipele sa bež odećom (ili obrnuto), nakit sa plavim detaljima na pozadini bež haljine, bež „gornji deo“ i plavi „donji deo“ (ili, opet, upravo suprotno).

Ove boje se čak mogu kombinovati u jednoj stvari: na primer, kao dva elementa u jednom složenom otisku. Uopšte prilikom kreiranja stajlinga, plavu i bež možete dopuniti bilo kojim drugim nijansama.

Međutim, ovo nimalo ne poništava čar kombinacije pastelno nebesko plave boje sa nežnim nude ili puderastim tonovima. U svakom slučaju, najsmelije devojke već su isprobale ovaj trend na sebi, a mi smo prikupili sve njihove rezultate u jedan izbor, tako da vam je zgodnije da tražite primere za svoj jesenji outfit.

foto:bazaar.ru

Najnovije