Harper's Bazaar Srbija

Koža, puf rukavi, braon boja – šta je još moderno ovog meseca

Mnoge od glavnih trendova sezone postavio je Paris Fashion Week, kako održanim revijama, tako i street style modom. Posebno se istakao agresivni stil osamdesetih godina na reviji Isabel Marant, kao i futuristička Off-white kolekcija, a svi su takođe komentarisali i seksipilni lateks i vinil viđen na Saint Laurent reviji.

Iako su nam dizajneri prikazali šta ćemo nositi narednih sezona, od čega nešto možemo još sada primeniti, street style ikone su nas naučile kako da nosimo trendove prikazane na prošlim revijama.

Glavna tačka dnevnog reda svakako da su bili puf rukavi, kako na kožnim jaknama, tako i na haljinama, blejzerima i bluzama.

Što se aksesoara tiče, isti su ovog proleća ukrašeni lancima. Ovaj detalj možete videti na torbama, naočarima, kaiševima, apsolutno na svakom odevnom komadu.

Izgleda i da je kombinacija sandala i čarapa još uvek u trendu. Tako da, ako ste voleli ovakav način stilizovanja, znajte da je moderan još uvek.

Naravno da proleće neće moći da prođe bez trenč kaputa i kožnih jakni, ali ipak, ove sezone biste mogli da se odlučite za neke svetlije boje. Ako vam više odgovaraju tamni tonovi, onda zamenite crnu braon bojom, koja će celog marta biti u fokusu.

Najnovije