Harper's Bazaar Srbija

Najlepši modeli mokasina koje možete da nosite zauvek!

Od zdepastih preko uglađenih i elegantnih do klasičnih.

U trenutku vladavine blistavih čizama do butina i potpetica ukrašenih akrilom ili kristalima, nešto skromnije mokasine ne smemo zanemariti. Model obuće koja je i više nego udobna, uglađena su opcija za sve one kojima je potrebna svakodnevna šik obuća.

Mokasine daju nagoveštaj svetske sofisticiranosti vašem izgledu i odražavaju vašu upućenost u najnovija dešavanja sa modnih pisti. Najbolja stvar u vezi sa ovim cipelama je što mogu biti prilagođene svačijem stilu (bez obzira da li on naginje ka Audrey Hope ili ka Audrey Hepburn).

Klasične penny mokasine, kao i Gucci i Celine modeli sa lančićima elegantni su predstavnici ove obuće. S druge strane, brendovi poput Bottega Venete, Chloe, Prade i Loewe unose kodove svojih kuća u mokasine za najveće fanove. Zatim, tu su i savremene mokasine iz Alohas, Vagabond i drugih brendova koji udvostručuju udobnost i ekološki prihvatljive materijale, ali nisu ništa manje uzvišeni.

Od osnovnih do smelih, sada je pravo vreme da uložite u mokasine koje ćete želeti da nosite svakodnevno. Oh, i ne zaboravite čarape.

Inspiraciju potražite u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije