Harper's Bazaar Srbija

Osvežite svoje klasike: 5 modernih načina nošenja bele majice

Nikada tako jednostavan komad nije bio elegantniji.

Tokom prošle godine smo bez sumnje cenili jednostavne stvari. Potpuno isto se dogodilo na polju mode i sa komadima koje smo odlučili da nosimo u svakodnevnom životu. Umesto večernjih haljina, visokih potpetica i impresivnog i glamuroznog izgleda, dobili smo široke i opuštene linije, ravne cipele i komplete koji bi mogli da nas prate od jutra do mraka. Međutim, čitav ovaj proces dao je neophodnu obnovu koja je bila potrebna ovim klasičnim predmetima.

Bele majice osvojile su veoma važno mesto u ovoj kategoriji i sada su postale modernije. Ako želite da date svežu suštinu „osnovnom“, ali vanvremenskom komadu otkrijte 5 elegantnih i stilskih načina.

All day

Bez obzira da li ste se vratili u kancelariju ili još uvek radite od kuće, bela majica može igrati važnu ulogu u vašem imidžu. U stvari, pogodna je i na poslu i za izlazak kasno u noć sa prijateljima. Jednostavno je možete kombinovati sa ravnim sandalama ili papučama i prevelikom torbom, što će vam dati jedinstveni stil, ali i priliku da uz sebe imate sve što vam treba ceo dan van kuće. Crop pantalone ili midi suknja upotpuniće vaš  stajling na divan način. S druge strane, široko laneno odelo u kombinaciji sa belom majicom daće vam formalniji i sofisticiraniji izgled tokom celog dana.

All time classic

Prilično je teško pronaći kombinaciju koja je više vanvremenska od bele majice zajedno sa našim klasičnim plavim farmerkama. Ako želite stvoriti ležeran i opušten izgled, idealan za vikende i šetnje sa prijateljima, ne postoji ništa bolje. Umesto pantalona sa ravnim nogavicama, možete odabrati bermude. Upotpunite odevnu kombinaciju modernim modnim dodacima.

Layer it

Za sve ljubitelje mode postalo je jasno da ne postoji ništa uspešnije od kombinacije različitih stilova i elemenata. Bela majica idealan je komad koji će dopuniti bilo koji stajling. Za hladne letnje večeri dovoljno je da ih kombinujete sa omiljenom haljinom i još preciznije sa slip haljinama. Dodaci će igrati vrlo važnu ulogu. Zlatni lanac i ravne sandale savršeno će upotpuniti vaš izgled.

Out of the city

Leto je dobro došlo, a odmori na moru su sve češći. U našem koferu uvek je potrebna bela majica. U ovom slučaju, bilo bi dobro odabrati ležerne i široke modele kako biste mogli da ih nosite preko vašeg kupaćeg kostima. I tu se stvari ne završavaju jer imate priliku da je tokom dana kombinujete sa cvetnim i prozračnim suknjama.

When the sun goes down

Što se tiče večernje odeće, bela majica možda nije jedan od najčešćih i najočiglednijih izbora, ali definitivno može da vam da subverzivan i poseban izgled. Vreme je da pružite priliku kožnim bermudama koje će naglasiti vaš beli top. Da biste upotpunili svoj super elegantni izgled, dodajte sandale sa visokom potpeticom i crveni karmin. Zabavite se!

Najnovije