Party cipele koje će za praznike zameniti papuče

Modeli koji će postaviti svečano raspoloženje.

Prolazimo kroz doba kada je udobnost imala prioritet prilikom kreiranja stajlinga.

Fokusiramo se na udobnu i casual obuću i odeću, koja je naš savršeni kompanjon u eri kada je vreme provedeno kod kuće postalo neočekivano mnogo duže od onog koje provodimo van svog doma. Pidžame i papuče su na vrhu liste odeće, dok su kombinezoni i mekana trikotaža postali prvi izbor za ograničene izlaske.

Covid Xmas stil

I tako smo došli do praznika, gde glam izgled treba prilagoditi i smanjiti intenzitet, jer, na kraju krajeva, njihov prvi cilj - impresioniranje - ne može biti lako postignut. Saznanje da nas ovog praznika niko neće videti u našoj svečanoj odeći ili će nas videti do pola kroz Zoom poziv čini privlačnom ideju da praznike provedemo u papučama.

Ali u ovome postoji kontradikcija: ako nam je fešta potrebna više nego ikad, to je upravo sada. Uđite u praznično raspoloženje i investirajte u svetlucavu odeću, čak i ako ćete samo prošetati okićenim gradom ili večerati sa svojom porodicom - na trenutak odložite pidžamu i papuče.

Vreme je za večernje cipele

Žurke ili večernja obuća pomažu vam u nastojanju da postignete najbolje raspoloženje i osvetite se celoj godini jer su sve naše omiljene štikle ostale na dnu ormara.

Sandale ili potpetice od luksuznih i sjajnih materijala, poput somota, lakirane kože, ukrašene šljokicama, kristalima, lancima i kopčama, u bojama poput zlatne, srebrne, crvene ili crne, sa visokom ili niskom potpeticom, su prave opcije za nadogradnju vašeg izgleda, dok će sledećih 12 modela  učiniti vaš glam izgled izuzetno aktuelnim.

foto:promo/pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još