Harper's Bazaar Srbija

Ponovo nosimo biciklističke: Donosimo vam najbolje stilove koje možete kupiti odmah

Nova ljubav prema retro komadu se rodila.

Knjige o stilu princeze Diane, Sare Jessice Parker i Hailey Bieber su veoma različite, ali nit koja ih spaja je ozbiljna ljubav prema dobrim biciklističkama. Lejdi Di i SJP nosile su ih još 80-ih i 90-ih godina, a tokom poslednjih nekoliko godina, rastegljivi krojevi postali su podjednako bitni za dobro zaokruženu garderobu kao i par crnih helanki.

Biciklističke su nesumnjivo udoban komad za vežbanje tokom toplijih dana, a pokazao se kao idealan i za sve druge vrste aktivnosti: od online kupovine na sofi do hvatanja svežeg vazduha u ranim jutarnjim šetnjama. Sa svojim pojasevima koji grle figuru i raznovrsnim unutrašnjim šavovima, najbolje biciklističke antiteza su širokim, pozajmljenim boksericama od momaka.

Uprkos sportskim vibracijama koje odaju, imaju beskonačan stilski potencijal za potpuni outfit tokom vrućih dana. Uparite ih sa oversized duksom sa kapuljačom ili ih nosite sa belom majcom, blejzerom i zlatnim nakitom kako biste izgledali elegantnije.

Bez obzira da li želite stil koji su odobrile It devojke za sledeći ručak ili par koji se brzo suši za nošenje uz omiljene patike za teretanu, pročešljali smo internet da bismo vam doneli najbolje ženske biciklističke koje možete kupti odmah. Pogledajte ih u nastavku.

Klasične crne biciklističke

zara

Bliciklističke za nošenje ispod haljina

zara

Šarene biciklističke

adidas

Biciklističke za oblikovanje tela

remiks

Foto: Profimedia, Promo

Priredila: T.M.

Najnovije