Ova retro tkanina je top trend za 2022!

...i mi želimo barem dva primerka u svom garderoberu!

Otvorena obuća, komadi od džinsa i cvetne haljine znaci su da je lepo vreme na pomolu, a najnoviji igrač koji se pridružio ovom stilskom timu je heklan rad. Svetski trendseteri uveliko demonstriraju kako se nose heklani komadi, najčešće u vidu topova i prsluka – i mi ne možemo biti više srećni i nostalgični.

Retro tkanina koja nosi sa sobom grandma estetiku – setite se samo heklanih miljea po čitavom bakinom stanu (od jednog na tv-u, do onih na stočićima, te sofama i foteljama), neminovno zauzima posebno mesto u našim srcima. Međutim, tokom proteklih nekoliko sezona, videli smo oživljavanje trendova 60-ih i 70-ih na pistama, što je, zauzvrat, vratilo divan heklan rad u stilski centar pažnje.

Torbe su, naravno, bili prvi heklani detalji koji su se pojavili na modnoj sceni, tačnije početkom januara u kolekcijama J.W. Andersona i Chloe. No, sada sa sve bližim prolećnim i letnjim mesecima, heklani topovi, šortsevi i suknje dolaze u prvi plan.

Zato smo u galeriji odvojili neke od najšarmantnijih načina za nošenje heklanih komada, koji će vas zasigurno inspirisati da već danas nabavite svoj primerak!

Foto: Instagram

Priredila: T.Mišović

 

Najnovije