Moda / Trendovi

Najmoćnija stvar koju možete trenutno da posedujete je ovaj model rolke

Samo pitajte Adele, princa Williama i Victoriu Beckham.

Prethodne večeri, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prisustvovali su inauguracionoj dodeli nagrade Earthshot. U noći kada je Kate Middleton ponovo posetila svoju stilsku arhivu radi inspiracije, dajući Alexander McQueen lavanda haljini (koju je poslednji put nosila na BAFTA -i 2011.) drugu šansu, princ William beleške o stilu hvatao je na drugom mestu. U crnoj rolci koju je poneo ispod somotskog sakoa ostavio nas je sa pitanjem: da li je krenuo na audiciju za (sada upražnjenu) ulogu agenta 007?

Možda. U prinčevom outfitu svakako je postojala odvažnost dostojna James Bonda. Rolka, u svakom slučaju, neverovatnom brzinom postaje neočekivani stilski heroj jesenje sezone, koji stvara sveprisutne inspiracije.

Bez obzira na razlog prinčevog stajlinga, rolke dobijaju svojih pet minuta. Ali zašto sada? Ako zanemarimo očigledno: stigla je jesen i sezona slojevitog oblačenja zvanično je dobila zeleno svetlo, fino pletivo savršen je način da vas istakne u hladnijim danima. Ove jeseni vratili smo se u kancelarije, ali nismo voljni da se odreknemo i udobnog odevanja zbog kojeg smo zavoleli rad od kuće. Mekana rolka-džemper ili bluza doprineće da se osećamo sređeno, elegantno i poslovno.

S druge strane, poznate dame poput Victorie Beckham i Adele, pokazuju nam kako rolka može izgledati šik i senzualno ako se kombinuje sa haljinom ili suknjom.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još