Trendovi koje već nose It devojke

Može delovati da je pomalo rano da govorimo o prolećnim trendovima, ali nova godina je stigla ogromna količina trendova zbog kojih smo uzbuđeni i koje ne možemo ignorisati.

Dobra vest je da ne morate da čekate da napolju ne bude iznad 15 stepeni (zato što već jeste) da biste počeli da nosite ove trendove.  Ali hajde da se vratimo korak unazad i pričamo o njima. Mesec mode ispričao je priču o suprotstavljenim polovinama; s jedne strane, dizajneri poput Christophera Canea i Jil Sander usvojili su pristup bez ograničenja, ukrašavajući svoju odeću šljokicama i praveći maksimalističke siluete od tkanina visokog sjaja i generalno nas pozivajući da se tako oblačimo tokom cele godine.

Ali pored ovih zabavnih kolekcija, druge modne kuće, uključujući The Row i Bottega Venetu, fokusirale su se na osnove odevanja. Minimalizam 90-ih je i dalje u igri, ovog puta izveden u prigušenim.

Što je najvažnije, modne piste su nas naučile da ne moramo da biramo stranu. Nepotrebno je reći da je sve to veoma uzbudljivo  ali zamislite kako pista funkcioniše u stvarnom životu, može biti izazov.

U nastavku možete pogledati neke primere kako influenseri već stilizuju ove nove i uzbudljive trendove.

Blurovan print

Vrtoglavi, mrljavi otisci nalaziće se svuda u 2023. zahvaljujući njihovoj istaknutosti u brojnim revijama za proleće/leto kao što su Prada, Roksanda i Peter Do.

Skinny pantalone

Koliko god pažnje privlače pantalone širokih nogavica, takođe vidimo da su i uske pantalone krenule da krče put ka centru pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Moto jakne

Moto jakna je upravo dobila svoju novu varijantu i izgleda da je prilično inspirisana Formulom 1. Zamenite svoju običnu bajkerku ​​za dvobojnu kožnu jaknu i poigrajte se sa stilovima kao što su to uradili Gucci, David Koma i Louis Vuitton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAMI MIRÓ (@samimiro)

Bra topovi

Skrivanje grudnjaka je tako prolazno. Ozbiljno, pravila su prekršena i predviđamo da će proleće 2023. biti posvećeno topovima za podizanje samopouzdanja i ultra-crop majicama.

Boja limete

Viđena na pisti za Victorie Beckham, Rejine Pyo i drugih dizajnera, ova citrusno zelena je vrhunska nijansa koja podiže raspoloženje, a i pogodna je za sva godišnja doba. Nosite je sada u obliku slip haljine sa kaubojskim čizmama i neutralnim blejzerom.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije