Harper's Bazaar Srbija

3 nova prolećna stajlinga Heidi Klum

Na kalendaru je mesec april, što znači da je vreme da pripremite modernu prolećnu garderobu.

Supermodel Heidi Klum zna sve o trenutnim trendovima ove sezone. Tokom poslednja tri dana, top model pojavila se u Los Anđelesu u tri nove odevne kombinacije koje ilustruju glavne trendove sezone proleće-leto 2021.

Za jedan od svojih izlazaka, Klum je izabrala ležeran izgled, koji se sastojao od ravnih farmerica i belog topa. Stajling je upotpunila belim čizmama i belom torbom. Jarko zeleni blejzer Dundas postao je svetao i moderan akcenat ležernog jednostavnog stajlinga.

Za svoj drugi izlazak, Heidi je nosila Zimmermann cvetnu haljinu sa obimnim rukavima, pokazujući da se mini dužina može nositi nakon 45 godina. Klum je haljinu u žutim nijansama dopunila velikom pletenom žutom torbom i bež sandalama. Ovaj izgled je savršen za romantične sastanke ili opuštanje kraj mora.

Još jedan stajling je win-win opcija za toplu sezonu. Vrhunski model odlučila se za opušteni kombinezon Frankie Shop sa velikim džepovima i kaišem koji naglašava struk. Heidi se odlučila za bele čizme, Celine torbu i sunčane naočare Dolce & Gabbana sa belim okvirom.

Predlažemo da uzmete u obzir ulične performanse modela i isprobate trenutne trendove nove sezone.

foto:Instagram 

Najnovije