Harper's Bazaar Srbija

4 modne lekcije Rosie Huntington-Whiteley

Tajne savršenog ormara supermodela!

Rosie Huntington-Whiteley odavno je prepoznata kao ikona stila. Supruga Jasona Stathama izgleda besprekorno i na crvenom tepihu i u street style hronikama gde je “slučajno” primećena od strane paparazza. Slavna ličnost često objavljuje svoje odevne kombinacije na Instagramu, pa je lako prilagoditi njene modne ideje svakodnevnom životu.

Evo nekoliko outfita supermodela koji su relevantni ovog leta.

Haljina od trikotaže i sandale  

Izbor pravih cipela za odevni komad kao što je asimetrična pletena haljina može biti nezgodan zadatak. Rosie Huntington-Whiteley je svoju belu haljinu kombinovala sa omiljenim modernim sandalama sa naglaskom na palcu. Top model ih toliko voli da je čak uvrstila nekoliko modela u svoju debitantsku kolekciju. Kombinacija takvih sandala sa midi haljinom od tanke trikotaže toliko je efektna, da vam drugi modni dodaci nisu potrebni. Rosie Huntington-Whiteley je stajling finiširala samo neutralnom torbom i sunčanim naočarima.

Neutralni total look

Rosie Huntington-Whiteley je veliki ljubitelj monohromatskih lookova. Njen ormar je prepun belih, bež i crnih komada koji olakšavaju sastavljanje win-win izgleda. Čak i najneobičniji komad izgledaće uzdržano i elegantno u takvim nijansama, dok će svakodnevni odevni komadi u osnovnim bojama izgledati još prijatnije. Uzmite primer od bivšeg anđela Victoria’s Secreta i obucite se u udobne komade od trikotaže u svetloj boji. I ne zaboravite da cipele u ovom slučaju treba da budu kontrastne.

Dvostruki oversized  

Ako neko zna kako kompetentno kombinovati pantalone širokih nogavica sa prevelikim gornjim delom, onda je to Rosie Huntington-Whiteley. Da biste palazzo “udružili” sa prostranom jaknom, dopunite ih pripijenom običnom majicom. Još jedan trik su cipele – odaberite graciozne japanke ili papuče četvrtastog vrha.

Košulja preko topa

Ove sezone mnoge influenserke koriste košulju kao neku vrstu „ogrtača“. A ako odaberete stvari napravljene od prirodnih materijala (pre svega lana), onda se takva odeća može nositi čak i u najtoplijim danima. Nosite košulju preko laganog topa i dopunite izgled širokim pantalonama svetle boje. Trendi sandale sa tankim kaiševima će sjajno upotpuniti vaš stajling.

@ROSIEHW

Najnovije