Harper's Bazaar Srbija

Chanel očarava novim zlatnim PREMIÈRE satovima

Predstavljajući novu kolekciju nakita i dodataka inspirisanih omiljenim cvećem Gabrielle Chanel, legendarna francuska kuća predstavlja sat PREMIÈRE i prsten EXTRAIT DE CAMÉLIA CHARMS.

Prvi put je kameliju Gabrielle Chanel nosila kao broš na reveru 1913. godine, koji je „pozajmljivala od muškaraca“, kako bi blejzeru dala notu ženstvenosti. Kamelija se brzo transformisala u amblematični Chanel stil koji je inspirisao mnoge kolekcije kuće.

Sada Chanel svojoj kolekciji dodaje dva ženska sata  sa zlatnim priveskom od 18 karata sa 26 brilijanata.

Ograničeni na samo 1.000 komada širom sveta, satovi PREMIÈRE EXTRAIT DE CAMÉLIA dolaze u dve jedinstvene varijacije. Oba modela imaju prepoznatljiv brojčanik inspirisan poklopcem boce parfema N ° 5.  Jedan ima crni emajlirani brojčanik, a drugi je dekorisan sa 116 brilijanta. Imaju kaiševe od crne gume sa kopčama Ardillon od žutog zlata od 18 karata.

Pored satova, predstavljen je i prsten inspirisan kamelijom EXTRAIT DE CAMÉLIA CHARMS, koji karakterišu 3 dijamanta sa okruglim rezanjem i 18K žutog zlata.

Potpuno nova kolekcija PREMIERE simbol je arhitektonskog savršenstva i bezvremenosti koji odzvanja ženskom privlačnošću, i može se bez problema nositi kako danju, tako i noću.

Najnovije