Harper's Bazaar Srbija

Christian Louboutin x Mytheresa: ekskluzivna „Nudes“ kolekcija

Luksuzna online platforma Mytheresa ekskluzivno će lansirati kolekciju „Nudes“ poznatog francuskog modnog dizajnera Christiana Louboutina.

Široko smatrana pionirskim činom u svetu mode, kolekcija „Nudes“ oduvek je bila otelotvorenje stalno prisutne ideje različitosti. Za Christiana Louboutina, „Nude cipele nestaju u korist siluete nogu, poput iluzije. Noga više ne nosi cipelu: jednostavno se stapa sa cipelom i to je ono što daje svoj sjaj”.

Istina, za elegantnu estetiku Louboutin-a, kolekcija „Nudes“ predstavlja odliku inkluzivnosti koja reinterpretira stilove brenda u sada već osam nijansi nude, a sve sadrže dizajnerski ikonski sjajni crveni đon.

Kolekcija „Nudes“ sadrži cipele sa visokom potpeticom ukrašene mašnom, svetlucavim kristalima srebra, kao i modele papuča i patika sa glatkim konturama. Nude torbe i dodaci takođe su dobili ovaj tretman, uključujući LoubiLab torbu i kontrastni Louboutin crveni kaiš, što nam stavlja do znanja da je ova ekskluzivna kolekcija savršeni pratilac svih letnjih avantura. 

Kolekcija Christian Louboutin Nudes dostupna je isključivo na mreži na Mytheresa sajtu od 27. maja, u okviru namenske uredničke kampanje koju je režirao kreativni direktor Mytheresa, Julian Paul, snimio Patrick Houi, a u njoj su prikazani modeli Ronja Furrer, Nur Hellmann i Carl Schultz.

Najnovije