Harper's Bazaar Srbija

Sav glamur crvenog tepiha koji nam je bio potreban

Ima nešto prefinjeno u vezi sa Londonom, što je BAFTA Awards 2022 hvalisavo i prikazala na crvenom tepihu događaja.

Četiri velike Nedelje mode samo što su završene, a vrhunski dizajneri imali su pune ruke posla na novom dešavanju ovog vikenda. U Londonu održana je 75. dodela British Academy Film Awards (BAFTA), okupljajući u Royal Albert Hall-u neka od najlegendarnijih svetskih imena filmske industrije, koja su nam isporučila outfite epskih razmera na crvenom tepihu.

Sezona dodela nagrada u punom je jeku, počevši od prošlog meseca sa ceremonijalnim otvaranjem na SAG Awards, a poznate ličnosti ne prestaju da nam serviraju veoma ozbiljan glamur, šepureći se red carpet-om u svojoj stilskoj raskoši.

Sveprisutnost satena i somota bila je nadograđena detaljima u vidu perja, čipke i šljokica. Rukavice se i te kako vraćaju na modnu scenu, donoseći estetiku zlatnog Holivuda, a dizajneri su se potrudili da unesu dodatnu senzualnost u svoje kreacije, otvorenim dekolteima i dubokim izrezima.

Od Gucci senzacije koje su ponele Sienna Miller, Salma Hayek i Daisy Edgar-Jones, do uglađenog Chanela u izvedbi Lucy Boyton, posetite našu galeriju za najlepše stajlinge slavnih glumica sa BAFTA dodele nagrada za 2022.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije