Harper's Bazaar Srbija

Duboki izrez za Posh: Victoria Beckham demonstrira kako se nose dekoltirani topovi bez efekta vulgarnosti

Statement kombinacije modne dizajnerke koje su nas podsetile zbog čega je upravo ona jedna od najvećih stilskih ikona današnjice.

Pre dve večeri, na ulicama Njujorka, Victoria Beckham je demonstrirala kako bi to jedan crno-beli outfit trebalo da izgleda u praksi. Naizgled jednostavna, ova kombinacija neretko zadaje probleme prilikom odevanja jer nije toliko jednostavno spojiti dve sasvim suprotne nijanse, a da to bude stilski dobro.

Naime, modna dizajnerka je odlučila da ponese belo odelo (što je već hrabro smo po sebi), a da za ključne detalje odabere crne komade u vidu kožnog kaiša i cipela sa potpeticom čiji je špicasti vrh tek katkada provirivao ispod nogavica.

Detaljnije, Posh je uparila usko krojenu košulju dugačkih rukava uz pantalone širokih nogavica. Uz to, nekadašnja pevačica je ovu košulju nosila duboko raskopčanu što na njoj nije izgledalo ni najmanje vulgarno, već je bilo odraz dobro promišljene stilske kombinacije.

Ali, Victoria se ovde nije zaustavila.

47-godišnja kreatorka sinoć je za priliku jedne večere prodefilovala u još hrabrijem stajlingu.

Ovog puta, u fokusu je monohromatski teget look koji je efektno osvežen belim špicastim cipelama i megapopularnom Bottega Veneta u svežoj nijansi o kojoj smo pisali ovde.

Beckham je ponela dekoltirani top bez grudnjaka, tačnije rolku koja je na središnjem delu bila rasečena.

Nekadašnja Spice Girl ponovo je dokazala zbog čega je odavno smatraju jednom od vodećih stilskih ikona, te predlažemo da u galeriji pogledajte pomenute statement kombinacije Victorie Beckham.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević

Najnovije