Harper's Bazaar Srbija

Wow! Jennifer Lopez u kožnom outfitu podseća nas zašto je superstar

Na dodeli MTV Movie

Multimedijalna umetnica prošetala je crvenim tepihom MTV Movie & TV dodele nagrada u Los Anđelesu, gde joj je odata počast za uspešnu dugu glumačku i muzičku karijeru.

Iako se na ceremoniji pojavila sama, stavom i izgledom – kakav poseduju dive poput nje, od svog prisustva napravila je spektakl širih razmera. Koketirajući fotoreporterima, pozirala im je u dugoj crnoj haljini brenda Monot, sa zanimljivim detaljem u vidu kožnog prsluka kao topa, koji joj je prilično otkrivao dekolte. Suknja je pratila liniju tela sa cut out detaljima u predelu kukova.

Izgled je stilizovala crnom clutch torbom i dijamantskim nakitom – kratkom ogrlicom, narukvicom i prstenom, uključujući i očaravajući verenički prsten od zelenog dijamanta.

Prilikom uručenja Generation Award, Jenny je pripremila inspirativan govor. “Želim da se zahvalim ljudima koji su u moj život uneli radost i onima koji su mi slomili srce. Onima koji su bili pravi i onima koji su me lagali. Želim da se zahvalim pravoj ljubavi i želim da se zahvalim na tome što sam lagala i samu sebe jer jedino tako sam mogla da sazrem.” Kako bi završila emotivan trenutak, dodala je sladak završetak: “I Benu i svima kod kuće, čekajte me za večeru. Biću kod kuće do sedam.”

Posetite galeriju za ovaj gorući stajling latino zvezde.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije