Emily Ratajkowski nam donosi inspiraciju za letnji ormar

... kroz najnoviju kampanju Tory Burch

Letnja sezona je konačno stigla, a niko to ne dočarava bolje od Emily Ratajkowski. Glumica, model i autorka, poznata po svom besprekornom stilu, sada je lice najnovije kampanje Tory Burch. Kampanja, fotografisana u živopisnom Mexiko City-ju, donosi svežinu i eleganciju koju svaka moderna žena želi da unese u svoj letnji ormar.

Sanjivi Bele Tonove za Sunčane Dane

Jedan od najzapaženijih komada u ovoj kampanji je predivan komplet od bele suknje i bikinija. Midi suknja, sa svojim elegantnim padom, savršeno se slaže sa nabrani belim grudnjakom ukrašenim perlicama. Ovaj izgled je idealan za šetnju sunčanim ulicama četvrti Condesa u Mexico Cityju ili za uživanje u osvežavajućem koktelu na nekom dalekom trgu. Kombinacija evocira atmosferu iz filma “Mamma Mia 2”, pružajući istovremeno osećaj opuštenosti i sofisticiranosti.

Letnji Aksesoari Inspirisani Sladoledom

Ratajkowski je takođe predstavila nove Miller sandale od Tory Burch u boji Lemon Ice. Ove letnje sandale dolaze u nizu boja inspirisanih sladoledom, donoseći osvežavajući dodir svakom letnjem izgledu. Njena kombinacija je upotpunjena Ello Bio torbom i ružičastim naočarima za sunce, stvarajući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila.

Opuštena Elegancija u Zebrinom Printu

U ostatku kampanje, Emily nastavlja da očarava u Zebra print kompletu, dok pozira u prelepom Meksiko Sitiju. Fotografije prikazuju Ratajkowski kako zrači šarmom i samopouzdanjem, oličavajući ležeran duh letnjeg odmora.

Emily Ratajkowski nije nova u svetu Tory Burch-a. Kao dugogodišnja muza i saradnica, često je viđamo u kampanjama ovog renomiranog brenda. Prošle godine, nosila je glamuroznu haljinu spojenu velikom sigurnosnom iglom za jesen/zima kampanju, zajedno sa modelima Liu Wen i Norom Atal. Kampanja je slavila “samopouzdanje koje dolazi od toga da si beskompromisno svoj.” Emily je takođe nekoliko puta krasila pistu za Tory Burch, a najnovije je šetala u februaru na debiju SS24 kolekcije.

Foto: Profimedia

Najnovije