Timothée Chalamet & Taylor Russell: Zvezdani red carpet duo

Mlade zvezde filma "Bones and All" održale su nam masterclass red carpet odevanja.

Mlade zvezde novog ostvarenja Luce Guadagnina Bones and All, aktivno su promovisale film na festivalima ovog leta i jeseni. Kao red carpet duo, Timothée Chalamet i Taylor Russell, pokazali su besprekorne stajlinge, izdvajajući se ponaosob svako u svom maniru, ali izgledajući savršeno zajedno.

Na londonskom Filmskom festivalu, koji se održao ovog vikenda, glumci su iskoordinisali neutralne i strukturalne outfite.

Taylor je nosila elegantnu Schiaparelli haljinu, koja se sastojala od kratkog crnog kardigana sa umetnutim naramenicama i cvetnim vezom, te midi suknje zakačene mašnama za bledoružičasti korset. Gotik estetiku zaokružila je crnim unihop čarapama, parom štikala sa kaišem oko zgloba, debelom choker ogrlicom I šeširom širokog oboda.

S druge strane, Chalamet je blistao u belom Alexander McQueen odelu iz najnovije muške kolekcije – blejzeru sa asimetričnim reverima i plisiranim pantalonama. Detaljima – chunky čizmama i dijamantskom Vivienne Westwood choker ogrlicom – dao je izgledu prepoznatljiv završni dodir.

Posetite galeriju za set fotografija ovog neodoljivog dvojca.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Najnovije