Harper's Bazaar Srbija

Samo Heidi Klum može nositi haljinu na pertlanje a da to ne izgleda vulgarno

Daškom boje nemački supermodel unela je stilsku svežinu zimskom sivilu.

Kada kažemo haljina na pertlanje, koja jedva da pokriva polovinu tela, retko ko sa prefinjenim ukusom bi jedan takav komad povezao sa sofisticiranim ili elegantnim, već sasvim suprotno – sa vulgarnim. Međutim, Heidi Klum je to izvela prilično maestralno, donoseći jednu “golu” haljinu na sasvim nov način.

Izazovnom, svetlo-žutom haljinom brenda Dundas, dugih rukava i potpuno otvorene na leđima, povezane pertlanjem koje se bočno nastavlja i završava na boku, ostavljajući je u suknji potpuno otvorenu na jednoj strani butine do samog poda, nemačka manekenka uspela je da iznese ovu neobičnu kreaciju na senzualan i elegantan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Suvišno je reći da se ispod ovakvog modela haljine ne nosi ništa, kako je Heidi i uradila – što samo još više govori o tome koliko je važan način na koji se određena stvar iznese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Žutu haljinu uparila je sa tankim zlatnim potpeticama koje su se sastojale od prednje PVC providne trake na prstima. Ovaj model sandala veoma je popularan među slavnim ličnostima, pa ih često možemo videti i na Kendall Jenner, Megan Fox i Kacey Musgraves.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije