H&M Holiday kolekcija 2023: Vitke siluete, drapirani detalji i romantični volumen pozivaju na zabavu

Za H&M Holiday kultni smoking je ključan, dok je kolekcija inspirisana načinom na koji se modni komadi, ukorenjeni u muškoj odeći, mogu spektakularno osmisliti za žene. Kolekcija kombinuje dugačke i vitke siluete, drapirane detalje i romantični volumen sa smokingom, odelima inspirisanim smokingom i haljinama za žurke. Kolekcija je dostupna u H&M prodavnicama kao i na internet stranici hm.com.

U monohromatskoj paleti boja – crne, bele i srebrne, ključni komadi kolekcije podrazumevaju poznati tuxedo bandeau, kratki sako sa šljokicama, košulju od poplina, ravne suknje i svetlucave haljine. Naglašena su ramena i struk, fluidne linije dolaze do izražaja, dok velike mašne, volani i svetlucavi elementi daju posebnu čar svakom komadu. Pantalone su dugačke, široke i pune, dok se u asimetričnim haljinama i topovima može naslutiti skulpturalno drapiranje. Od modnih dodataka izdvajaju se party tašnice sa visokim sjajem, kitnjaste cipele, mašne za kosu i svetlucavi nakit.

„Za ovu prazničnu sezonu želeli smo da istražimo “dijalog” između ženske i muške odeće. Iako kolekcija ima jake elemente karakteristične za smokinge i sam kroj, pobrinuli smo se da je uravnotežimo gracioznim i sjajnim detaljima. Look & feel je klasičan, a opet oštar, i idealan je za proslavu sa voljenima“, kaže Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Kako bi oživela H&M Holiday kolekciju, kampanja je usredsređena na zajedništvo, a glavni akteri su Mila Jovović, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser sa svojim porodicama. Fotografije potpisuje Mikael Jansson, dok je stilizaciju uradila Suzanne Koller.

Promo

Najnovije