Harper's Bazaar Srbija

H&M kolekcija za proleće čini da budni sanjate

Kolekcija je napravljena od materijala nastalih iz održivih izvora, što doprinosi nastojanju H

H&M najavljuje kolekciju za proleće 2022. koja u ovoj sezoni daje osećaj eskapizma i svežeg stanja uma. Graciozne, ali moderne, ženstvene, fluidne siluete, heklani radovi i meke, svilenkaste teksture podstiču na sanjarenje. Ova kolekcija predstavlja jednostavne, održive must-have komade napravljene od materijala nastalih iz održivijih izvora. Krasi je jednostavna lepota, materijali su sa detaljima i čipkom koji pojačavaju uzvišeni romantizam, dok oblici i detalji na rukavima doprinose ukupnoj poetskoj estetici. Nežni tonovi svetlo sive i bež daju svežinu, dok narandžasta i zelena podsećaju na tonove iz prirode.

”Prolećna kolekcija donosi osećaj sentimentalnosti, sa lepršavim siluetama i ultra taktilnim stilovima heklanja, koji daju očaravajući duh za koji se nadamo da će naši kupci voleti isto koliko i mi”, izjavila je Eliana Masgalos, glavna dizajnerka za koncept u H&M-u.

Kolekcija je napravljena od materijala nastalih iz održivih izvora, što doprinosi nastojanju H&M-a da koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale održivog porekla do 2030. godine. Ključni komadi su takođe održivi – narandžasti top napravljen je od 100% recikliranog poliestera i narandžasta heklana haljina koja je urađena od 100% recikliranog pamuka, dok ostatak kolekcije sadrži održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk.

Kolekcija je dostupna u H&M prodavnicama u Srbiji.

Za više informacija, posetite ovaj LINK

Foto: Promo

Tekst: Promo

 

Najnovije