Harper's Bazaar Srbija

Indya Moore otvorila reviju Jason Wu tokom njujorške Nedelje mode

Zvezda i aktivistkinja Indya Moore pomaže u pokretanju njujorške Nedelje mode.

Moore je u nedelju otvorila pistu dizajnera Jason Wu-a na lokaciji Spring Studios Terrace u Njujorku. Moore je nosila haljinu bez rukava u boji terakote koja je inspirisana boemskim stilom, ogrlicu od perli, minđuše i prugaste sandale.

Moore je sa Wu-om na Instagramu podelila fotografiju iza kulisa nakon revije. Glumica je pozirala zajedno sa Wu-om dok su oboje nosili zaštitne maske za lice. “@jasonwu me pozvao da otvorim njegovu reviju. Puno vam hvala! Ovo je prva revija u Njujorku, kojom sam ikada prošetala”, napisala je Moore na Instagramu. “Tako sam ponosna na liniju Jason Wu, tkanine su neverovatne. Njegova odeća mi pristaje poput rukavice. Bravo!”

Wu je jedan od 60 dizajnera koji svoje kolekcije za proleće 2021. prikazuje online putem CFDA-ove nove digitalne platforme Runway360.

Wu je rekao agenciji Associated Press u intervjuu nakon revije da čak i dok se kreću „novim svetom“ zbog pandemije, dizajneri ne bi trebalo da prestanu da stvaraju. „Mislim da su svetu potrebni lepota i optimizam”, rekao je Wu. „Njujorška nedelja mode nije gotova. Jaka je. Mi smo ovde. Svi možemo biti sigurni, okupiti se nastaviti da slavimo.“

harpersbazaar.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Indya (@indyamoore) onSep 13, 2020 at 3:54pm PDT

Najnovije