Harper's Bazaar Srbija

It patike zbog kojih outfit Gigi Hadid izgleda tako dobro

Patike koje svaka It devojka ima.

Ovih dana, zaista ne možete prošetati par blokova u Beogradu (i šire) a da ne primetite neku devojku koja nosi Adidas Samba patike. Čuvene patike za fudbal, prvobitno predstavljene u crno-beloj boji, sada dolaze u raznim vibrantnim kombinacijama boja kao što su maslinasta i žad; i indigo i okean plava. Sambe su takođe jedan od najlakših načina da unesete apsolutni stil outfitu – posebno eklektičnom. Zato ne čudi što ih je i Gigi Hadid prigrlila – tačnije njihovu najnoviju iteraciju Adidas x Wales Bonner model.

Manekenka, koja je poznata po kombinovanju zabavnih boja i tekstura, viđena je početkom nedelje na ulicama Njujorka – u društvu svog novog dečka, Bradleya Coopera – u outfitu koji je uzvikivao proleće. Među upadljivijim komadima njenog stajlinga bila je bordo kožna jakna Holzweiler, ispod koje je imala kratku pleteninu, i Nigel Xavier džins sa resama i belim krupnim pismom. S druge strane, Miu Miu Arcadie crnom torbom i naočarima za sunce neutralisala je eklektični izgled.

Uz toliko toga, Gigi je zaokružila izgled kultnom urbanom obućom, parom Samba patika iz proslavljene Adidas saradnje sa Wales Bonner brendom u grimiznom stilu. Britanska dizajnerka Grace Wales Bonner, ažurirala je prepoznatljivu Samba siluetu sa panelimaod mekog antilopa, oštrim kontrastnim šavovima i ponovnim uvođenjem retro jezika na preklop.

Foto: Profimedia

 

Najnovije